Cartela Internet Vodafone – internet mobil pe telefon cu o cartela prepay

Astazi Vodafone a lansat un nou serviciu, Cartela Internet Vodafone care va permite sa va conectati la internet de pe un telefon mobil sau folosind un modem compatibil prin intermediul unei cartele preplatite, avand un trafic de date fix si o perioada de valabilitate fixe.

Practic incepand de astazi puteti cumpara aceasta cartela, o bagati in telefon/modem si incepeti sa navigati pe internet fara nici un fel de abonament sau activarea vreunei alte optiuni. Din pacate cartela aceasta poate fi folosita doar pentru a naviga pe internet si trimite SMS-uri folosind aplicatia Vodafone SMS, tarifele pentru SMS fiind cele standard.

Preturile sunt destul de ok, mie cartela de 7 euro mi se pare a fi cea mai convenabila deoarece Orange si Vodafone cer 5 euro pe optiunea de internet cu 500MB inclusi asa ca 7 euro pe 1 GB este o oferta foarte buna. Pe de alta parte Orange are o optiune la 14 euro cu 6GB inclusi la viteza de 7.2 Mbps, deci mult mai buna decat ce ne ofera Vodafone cu cartela sa.

Vodafone se lauda ca a extins acoperirea 3G a retelei sale si in plus acum Vodafone acopera 90% din populatia Romaniei si in perioada urmatoare va lucra intens pentru a extinde reteaua 3G mai mult pentru a acoperi si zonele rurale ale Romaniei unde internetul de mare viteza pare doar un vis.

Toate cartelele au o perioada de valabilitate in care trebuie sa folositi traficul inclus altfel il pierdeti, totodata dupa ce ati consumat traficul inclus trebuie sa reincarcati cartela si sa reactivati optiunea, nu stiu daca puteti face trafic pe credit sau internetul se opreste de tot.

So ce parere aveti? Vodafone/Cosmote/Orange? Care companie ofera internet mobil mai bun?

UPDATE : Si promo-ul oficial care va rula diseara la TV

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RhjqOH10Eg0[/youtube]