PwnTunes : inlocuitorul iTunes

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6WpPrKuUghw[/youtube]

PwnTunes este o aplicatie ce va fi in curand disponibila in Cydia, iar eu personal o consider mai mult decat utila pentru oricine doreste sa scape de iTunes sau modul in care lucreaza programul celor de la Apple. Prin intermediul PwnTunes puteti :

  • Copia pozele din Camera Roll in orice calculator;
  • Copia muzica din iPad/iPhone/iPod Touch in PC si viceversa, din PC in terminal;
  • Sincroniza melodiile copiate cu aplicatia iPod din terminal, odata muzica copiata in folderul potrivit, aceasta va fi automat sincronizata cu aplicatia iPod;
  • Folosi telefonul ca un USB stick, practic puteti copia absolut orice in el si pentru a accesa continutul aveti nevoie doar de cablul USB.

PwnTunes va fi cea mai simpla metoda de a copia orice in terminalul vostru, dar mai mult decat atat va va da posibilitatea de a salva fisierele media din terminal in PC daca trebuie sa sincronizati telefonul cu iTunes pe alt calculator.

Foldere in care trebuie sa copiati continutul sunt :

  • DCIM : pentru poze/videos facute cu camera telefonului;
  • iTunes Music : aici puteti copia melodiile preferate dar NU vor fi sincronizate cu aplicatia iPod;
  • Misc : aici puteti copia orice fisier vreti voi;
  • My Music : in acest folder copiati muzica/filmele care vor fi sincronizate cu aplicatia iPod din telefon.

PwnTunes va fi in curand disponibila in Cydia, eu unul abia o astept, va fi cea mai simpla metoda de a copia orice in telefon fara a fi nevoit sa trec prin tot procesul de back-up/sincronizare impus de .

6 COMENTARII

  1. Intr-adevar, foarte simplu si util in acelasi timp. Mi-ar placea si daca ar stii sa-ti faca playlist-uri automat, in functie de folder-ele in care iti organizezi muzica. Eu inca nu am reusit sa ma obisnuiesc cu ID3Tag-urile, ba chiar le urasc din toata inima si cred ca ar fi mult mai util daca atunci cand intorci telefunul in landscape, aplicatia iPod ti-ar afisa toate melodiile din folder-ul/playlist-ul curent, decat copertile albumelor (de obicei ascult 1-2 melodii dintr-un album, si nu obisnuiesc sa copiez pe iPhone intreg albumul)…dar in fine, asta e deja din alta poveste si eu sunt offtopic rau 🙂

  2. @seba18: Ma indoiesc ca stie de playlists, totusi e o aplicatie foarte foarte utila, Apple nu va da niciodata liber utilizatorilor sa copie ce vor ei in telefon fara iTunes asa ca e binevenita PwnTunes.