Video : cum sa faci un stylus pentru iPad/iPhone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aN1xvPL_Irw[/youtube]

Ecranul de pe iPad/iPhone/iPod Touch este cel mai bun ecran touchscreen capacitiv din lume asa ca nimeni nu considera necesara folosirea unui stylus pentru a interactiona cu telefonul in vreun fel, totusi exista anumite persoane care ar putea folosi un stylus si o aplicatie pentru desen pentru a creea animatii precum cele pe care le puteti vedea la inceputul video-ului de mai sus.

Pentru acele persoane exista stylus-uri insa sunt destul de scumpe asa ca mai sus aveti un mic tutorial video care va invata cum sa va confectionati propriul stylus folosind un creion si putina imaginatie, spor la lucru.

12 COMENTARII

  1. @stefan: Lasand ocazii la o parte sa zicem ca iPhoneMAG e ok, insa daca esti din provincie mai adaugi la cei 30 inca 10 deci ajung la 40 lei. Acum depinde de fiecare, mie nu mi se pare mult insa pe de alta parte nici util nu mi se pare(pentru nevoile mele).

  2. asta zic si eu nu e deloc necesar la iphone un stylus in nici o aplicatie…am unbalt si cu cele de desenat si e chiar placut cu degetul decat cu stylus ul

  3. Nu merge bine delos stylusul de la iphonemag lam cumparat yo e o mizerie apesi p ecran mai cva ca il spargi.

    A si am o intrebare ce e conductiv foam ca nu am gasit o expicatie relevanta p tot googleul in romana ma refer:p

  4. Ceea ce a facut individul asta in clip e o grosolanie! Haideti sa va impartasesc solutia mea in a confectiona un stylus pentru display capacitiv. Din start vreu sa va spun ca functioneaza 100% (LG optimus sol display amoled). Mergeti la un atelier de montat calculatoare si cereti o bucatica de suport (foam) in care vine infipt procesorul pentru PC (au cacalau). Apoi desprindeti ultimul segment al unei antene de telecomandat masinuta teleghidata (cel mai subtire segment cu o gamalie in varf). Lipiti o bucatica de “foam’ in varful mai subtire a segmentului respectiv cu superglue. Cu o forfecuta dati forma dorita acelei spume (foarte bun conductor electric). Functioneaza perfect, e util in a scrie cu rapiditate texte, mesaje. Bun iarna cu manusi in maini. Eu al folosesc zi de zi pentru ca nu mai lasa amprente pe display.Cu smecheria asta am uimit pe multi, unii chiar mi-au oferit lovele pe el!

  5. Ceea ce a facut individul asta in clip e o grosolanie! Haideti sa va impartasesc solutia mea in a confectiona un stylus pentru display capacitiv. Din start vreu sa va spun ca functioneaza 100% (LG optimus sol display amoled). Mergeti la un atelier de montat calculatoare si cereti o bucatica de suport (foam) in care vine infipt procesorul pentru PC (au cacalau). Apoi desprindeti ultimul segment al unei antene de otel de la telecomanda unei masinute teleghidate (cel mai subtire segment cu o gamalie in varf, are aprox 4,5 cm). Lipiti o bucatica de “foam’ in varful mai subtire a segmentului respectiv cu superglue. Cu o forfecuta dati forma dorita acelei spume (foarte bun conductor electric). Functioneaza perfect, e util in a scrie cu rapiditate texte, mesaje. Simplu de transportat (in portofel) Eu al folosesc zi de zi pentru ca nu mai lasa amprente pe display.Cu smecheria asta am uimit pe multi, unii chiar mi-au oferit lovele pe el!

    Citeste versiunea originala pe: http://www.idevice.ro/2010/05/29/video-cum-sa-faci-un-stylus-pentru-ipadiphone/#ixzz1gcVJem7R
    Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial