Tutorial : Jailbreak iOS 4.0 pe iPhone 3G si iPod Touch 2G cu redsn0w 0.9.5 beta 5-5

In cursul acestei seri Dev Team a scos redsn0w 0.9.5 beta 5-3 care inca este in versiunea beta, insa spre deosebire de versiunea anterioara hacktiveaza telefonul in timpul jailbreak-ului deci toti cei care nu isi puteau activa iPhone 3G-ul o pot face acum prin jailbreak fara cartela.

Acest program NU functioneaza si pe iPhone 3GS.

redsn0w 0.9.5 beta 5-3 e inca in versiunea beta asa ca dupa ce faceti jailbreak deschideti Cydia si lasati-o sa isi faca treaba, apoi veti putea folosi telefonul fara probleme.

Daca vreti jb pe iPhone 3G/iPod Touch 2G cu redsn0w 0.9.5 beta 5-3  atunci instalateaza iOS 4.0 si nu mai intreba de ce nu merge cand inca ai 3.1.3 instalat.

Puteti face jailbreak doar pentru iPhone 3G si iPod Touch 2G cu bootrom vechi, adica non-MC.

Iata cum puteti face jailbreak pe iOS 4.0 cu redsn0w 0.9.5 beta 5-3 :

Pasul 1

Downloadati redsn0w 0.9.5 beta 5-3 de aici :

[download id=”67, 68″]

Pasul 2

Downloadati firmware 4.0 final de aici :

iPhone 3G (iPhone1,2) 4.0 (8A293)

iPod Touch (2G) (iPod2,1) 4.0 (8A293)

Pasul 3

Deschideti redsn0w si apasati browse apoi deschideti firmware-ul downloadat. ATENTIE!! firmware-ul sa aiba extensia .ipsw.

Pasul 4

Apasati next si bifati optiunile dorite de acolo, inclusiv cele pentru activarea multitasking, wallpapers.

Pasul 5

Fiti atenti daca redsn0w va cere sa introduceti telefonul in DFU  mode si introduceti telefonul in DFU Mode folosind tutorialul de aici, apoi apasati next din nou.

Dupa terminarea procesului ar trebui sa aveti un telefon gata jailbroken.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m42gddRPOjU[/youtube]

247 COMENTARII

  1. A facut cineva procesul asta????? A mers nu a mers.. detaliii va rog. Ca nu stiu ce sa fac. Sa trec sau nu la iOS4. E mai rapid sau nu decat 3.1.2 Se merita trecerea la acest soft????? ca tre sa ma documentez mult inainte sa fac pasul acesta. Multumesc anticipat

  2. am 3G 3.1.2 cu probleme de wifi (nu gaseste nici un WIFI doar cand are chef) crezi ca versiunea de soft 4 rezolva problema asta >?

  3. La mine nu e problerma cu netul ca am internet mobile.vroiam sa stiu daca fac update la 4.0 daca tot asa voi avea probleme cu WIFI.Am inteles ca asta vine de la BlackSn0w.

  4. La mine nu merge metoda aceasa. Dupa ce isi face treaba Redsn0w, pe ecranul telefonului imi apare icoana HDD-ului si imi zice "Downloading Jailbreak Data…" Face asta cam 10 minute, dupa care telefonul se restarteaza, si este in stadiul dinaintea incercarii de jailbreak.

  5. @Selu: si la mine face la fel…..trebuie cumva updatat la 4.0 din itunesc ca sa mearga folosit acest program ??? eu am pe el 3..1.3 ….multumesc…

  6. @zaone: sincer da….deci sa inteleg ca nu merge acest lucru….atunci pot face jailbreak la 3.1.3 cu activare cu tot ??? exista program sau musai sa fac update la 4.0?? si mai am o intrebare exista in momentul de fata vre-un program cu care dupa ce ii fac jailbreak, nu conteaza pe 4.0 sau 3.1.3 sa instalez ultrasnow pe telefon fara internet…..( wifi-ul meu nu merge iar el fiind blocat nu am acces la internet deci imi trebuie o alternatica de instalre a deblocarii pe PC exista asa ceva ??stima

  7. cine ma poate ajuta si pe mine va rog iOS 4.0 sunt dmg si imi trebuie ipsw pt. redsn0w 0.9.5 beta 5-3 nu il recunoaste si nu pot face nimic cele prezentate mai sus, am win nu mac

  8. zaone..am o nelamurire….ai scris ca ""NU functioneaza si pe iPhone 3GS deci nu il puteti activa fara cartela"" deci chiar si daca am cartela nu o sa pot sa-l activez? sau nu functioneaza deloc cu 3gs??? mersi

  9. se pare ca pe ipod touch 2g MC model nu merge, imi tot da o eroare redsn0w: "this beta version is not meant for your device"

  10. Mda nici mie nu imi merge pe Iphone 3G. La poza cu HDD-ul de pe Iphone ramane asa si nu se mai intampla nimic.

    Daca schimb portul de USB o sa mearga? Nu imi trebuie vre-un program de enable or something?

  11. Am incercat de mai multe ori si se blocheaza in ecranul downloading jailbreak data …. Am setat xp sp2 si admin la run as.

    In tot acest timp telefonul a fost cu sim

    Cand l-am rebootat avea in continuare 3.1.3 si mergea bine mersi

    Idei?

  12. @Cristian – incearca sa schimbi portul de USB ptr cablul de date al Iphone-ului si mai incearca odata.

    Daca iti merge tie o sa imi mearga si mie 🙂 ca eu sunt la munca pe moment

  13. @zaone : nu imi dau seama de o chestie, trebuie sa am instalat ios4 din itunes pe 3g inainte sa incep procesul cu redsn0w? si apoi in redsn0w sa folosesc firmware cel pus la dispozitie pt download de tine mai sus?

  14. patesc la fel ca si cristian intra in downloading jailbreak data si acolo moare dupa care revine ramane la versiunea 3.1.3 merge ca si inainte dar nu trece la versiunea 4.0

  15. OK dupa un sanator RTFM am aflat ca trebuie sa ai iOS4.0 deja instalat din itunes si dupa trebuie sa faci jb. acum instalez la ios 4.0

  16. @adrian: Deci voi incercati sa faceti jailbreak la iOS 4.0 dar aveti 3.1.3 instalat in telefon?

    @adrian: Tu credeai ca trebuie sa ai 3.1.3 in telefon? Eu nu am scris asta ma gandeam ca e LOGIC pentru TOATA LUMEA ca JAILBREAK PENTRU iOS 4.0 INSEAMNA SA AI iOS 4.0 INSTALAT IN TELEFON!!!!!!!!!!!!!

  17. Am reusit sa fac jailbreak in cele din urma. Schimbasem cablul si portul usb, si a mers.

    Nu este insa perfect. Dupa hacktivare nu vedea deloc reteaua, dar l-am decodat si a mers.

    Imediat dupa jailbreak, icoana de la cydia era alba, dar si-a revenit cumva. De asemenea, am avut nevoie de cel putin 3 restarturi, pentru a reusi sa adaug sursa celor de la Dev. Este insa o treaba buna.

  18. Am instalat 4.0 pe 3G, am facut jailbreak, l-am deblocat, a mers totul ok. Oricum, se misca vizibil mai greu acum… Problema este cu Cydia, care ramane blocata la "Downloading Packages". Nu stiu ce sa mai fac….m-am umplut de nervi.

  19. Cum se misca? ai facut jailbreak cu multitasking activat ? Pt. ca am vazut ca nu e recomandat sa activezi multitasking pe 3G ca, cica se misca greu.

  20. Bogdan incearca pe wireless daca cumva esti conectat pe internet mobile.

    Dupa un search in Cydia am observat ca deja a aparut Appsync pentru OS 4.0. Deci puteti sa instalati aplicatii ipa crack-uite.

    Asta e sursa unde am gasit: http://apt.macosmovil.com/

  21. Am instalat 4.0 pe 3G, am facut jailbreak, l-am deblocat, a mers totul ok. Oricum, se misca vizibil mai greu acum… Problema este cu Cydia, care ramane blocata la "Downloading Packages"…

  22. Notice that RedSn0w has already selected to Enable multitasking, Enable homescreen wallpaper, and Enable battery percentage. If you do not need multitasking we would recommend deselecting it as it makes your iPhone 3G run very slow.

  23. eu am o problema, dupa ce ii dau sa faca jb cu redsnow, ajunge la partea cu uploading ramdisk si acolo se blocheaza o perioada la o singura liniuta albastra si apoi cam dupa 5 min, imi apare done, insa nu se restarteaza singur. cand pornesc eu telefonul nu gasesc cydia instalat. am citit ce trebuie sa fac de zeci de ori, sigur fac totul cum trebuie, insa nu gresesc.

  24. am incercat de 5 ori tot la fel ramane la waiting for reboot si telu nu se aprinde, am incercat l-am bagat in dfu mode isi face restu si finish sting si reaprind telu si nimic nu cydia.

  25. Eu nu am reusit cu irecovery,nici nu prea am inteles cum trebuia si am folosit programul acela si a mers perfect.Trebuia instalat libusb-win32-filter-bin-0.1.12.2.exe si selectai telefonul in cazul meu Iphone 3g si a mers perfect dupa.In fine nu imi mai trebuie IOS4 sau altceva.

    Tin sa precizez ios4 sa ramana doar pt iphone 4g.Pe 2g,3g cel putin nu are ce cauta, cydia face multe faze programele nu merg toate nu ai motive de ce sa il instalezi doar asa sa te uiti la el cum se blocheaza si cum merge greu.Cred ca acelasi lucru e si cu 3Gs ul.In fine sunt bucuros ca am 3.1.3 din nou, ziceam ca e rau asta acum e parfum.:D

  26. Se pare ca serverele cydia sunt blocate momentan si de pe orice device jailbreak-uit v-ati conecta la cydia programul ramane blocat la "downloading packages". Am incercat si de pe ipad si la fel face.

  27. @Anonimus: Ai reusit ceva cu IPDT 2G? Ai pus pe el 4.0? am si eu un IPDT 2G later 2009, si ma intereseaza cum se misca pe asa ceva sa stiu daca sa bag si eu sau nu. More info daca a reusit sa puna cineva pe IPDT2G pls. O zi buna

  28. Va salut! Nu am decodat niciodata un Iphone! Am cumparat unul acum o saptamana! Este un 3g (3.1.3 / 05.12.01) codat pe Orange! Inca nu am facut update pe iOS4.0.

    Am cateva intrebari , daca ma puteti ajuta va rog:

    1. Se misca mai greu 4.0 pe un 3g? E recomandat sa raman pe 3.1.3 pentru inceput?

    2. Unde gasesc niste tutoriale explicite care ma pot ajuta sa decodez telefonul? (mi-a cerut la un service de tel 120 ron pt decodat)

    3. Exista riscul sa stric ceva la tel (in timpul decodarii) si care sa nu mai poate fi reparat?

    Va multumesc!

  29. @zaone:

    Am inteles… dar imi poti spune pe scurt cu ce sa incep? pt ca intru la sectiunea Tutoriale si ma cam ia capu'… sunt cam multe la sectiunea 3g si nu stiu cu ce sa incep si cu ce sa termin 🙂 .. mentionez ca nu a mwifi in apropiere! Multumesc mult! Daca reusesc sa il decodez… o fac fericita si pe prietena mea pt ca si ea are unul 😀

  30. Sal zaone am incercat tutorialul de mai sus,si nu merge cand dau la browse in redsn0w imi apare processing firmware si dupa unable to recognise the spevified IPSW… CE SA FAC???

  31. Deci, am facut downgrade la 3.1.3 pentru ca se misca ingrozitor pe 3G. Acum insa nu-l pot scoate din recovery mode deloc. Vreo idee??

  32. Intr-un final am reusit si eu. Mi-a mers si mie Cydia!!!

    Pentru cei care inca nu au facut asta… recomandabil pentru cei cu 3G: nu bifati multitasking si wallpaper la jailbreak-uire! Cand am avut multitasking-ul activat la 2 aplicatii in fundal se misca destul de greu, iar cand am avut doar wallpaper-ul activat se misca cat de cat ok. Fara ele se misca super, cam ca pe 3.1.2 numai ca acum ai folderele si o gramada de aplicatii in cydia care iti busesc telefonul ca nu functioneaza. … Exemplul cel mai evident: Mywi!

    Daca cineva a reusit sa faca mywi sa functioneze il rog sa posteze solutia!

  33. Am rezolvat in cele din urma iRecovery! Deci, concluzia mea este ca iOS 4.0 nu are ce cauta pe iPhone 3G. Ca sa nu mai zic ca Cydia e o adevarata pacoste pe 4.0.

  34. Salut!

    Eu am un 3G pe 3.1.3. cu firmware 05.12.01 model MB757Y si bootloader 06.04 .

    Intrebarea mea ar fi pot sa-l fac sa mearga in vodafone chiar daca ramane pe 3.1.3???? Telefonul este adus din spania si a fost folosit pana acum o luna cand a facut upgrade pe itune fara sa vreau , de atunci am reusit sa-i fac jb dar nu l-am decodat pt retea de telefonie. Poate ma lamuriti si pe mine.

  35. aceeasi problema si cu 4.0. cand dau sa instalez Redsn0w se blocheaza la "please wait while your device is being precessed. Waiting for reboot!" 🙁

  36. Eu nu reusesc sa fac update la un 3G adus din America. Am incercat update direct din iTunes, update din iTunes cu Shift+Update, l-am bagat si in DFU mode, l-am scos de vreo 2 ori din Recovery Mode cu RecBoot. Nimic. Doar o gramada de erori (3000, 1608 etc.). Mentionez ca are jailbreak facut cu blackra1n. Foarte ciudat, nu reusesc si pace sa trec la iOS4.

  37. MULATAM MULT Zaone ! Am reusit sa-i fac unlock cu ultrasn0w 0.9.3 instalat din cydia . :))

    De cand astept 😛

    Sa dea dumnezeu sa castigi la loto premiul cel mare :))

  38. Multumesc mult ZAONE !!! Am reusi sa-i fac unlock cu ultrasn0w 0.9.3 instalat direct din cydia.. De cand astept sa-mi scot la plimbare jucaria 😛 . Ciudat e ca am avut instalat ultrasnow in tel dar nu mergea si l-am sters 🙁 . Dar acum merge si asta e bine 🙂

    Sa dea Dumnezeu sa castigi la loto premiul cel mare :))

  39. Am reusit si eu sa fac jb si unlockul pe 3G… Putine probleme cu unlockul – trebuie sa incerci d mai multe ori sa instalezi ultrasn0w in cydia! La 3G nu bifati multitasking cand il jb si mErge struna! Ms zaone pt sfaturi!

  40. @the1:

    Fa update la iTunes 9.2. Putina lume a specificat chestia asta pe aici. Trebuie sa ai facut update la iTunes la versiunea 9.2, altfel nu face update telefonului la ios 4.0

  41. daca se misca greu cu multitaskung ios4 pe un 3g atunci e egal cu zero mai bn il las la 3.1.2 k si aici am instalat simple background multitaskingul era singurul motiv ca sa instalez ios 4 deci tre sa mi vand 3g ul sa mai pun bani k sa iau un iphone 4 deblocat de la orange si gata…

  42. Pai multitasking si wall le ai doar datorita JB-ului.

    Apple a specificat faptul ca multitask si wall nu merg pe 3g ci doar pe 3GS si iphone4.

  43. @Robb: Mai stai cateva zile sase mai aseze trebile cu cydia … ca te chinui acum. nu poti sa-l deblochezi ca de jb e simplu. instalezi itunes 9.2, downloadezi redsnow si ios4.0, dai shift + restore in itunes, astepti sa se instaleze, rulezi redsnow cu drepturi de administrator si urmezi instructiunile de acolo.

  44. fratilor deci am cautat pe unde sa putut aproape am si eu un iPhone 3GS am versiunea la soft 4.0 si la baseband ultima 05.13.04 e decodat dar nu e jailbreaked si nu gasesc de nici un fel pt 3gs program de jailbreaking numai pt 3G e chiar foarte aiurea …. cn stie cand apare??

  45. @Bogdan sau Lucian: Nu imi explicati si mie va rog pasii si/sau prgramele de care am nevoie sa fac downgade de la 4.0 la 3.1.3?

  46. @Zaone: Unable to recognize specified IPSW. Asta imi zice si redsnow 0.9.4 si 0.9.3 si 0.9.5.

    Firmware ii luat de aici de pe site

  47. Am facut jailbreak ,am cydia si installous,toate bune si frumoase,dar cand am vrut sa trimit un mms,surpriza,nu mai am optiunea de mms in mesaje.Si nu mai merge nici internetul pe 3g sau edge.Asa ca i-am facut un restore si aveam iarasi internet 3g edge si mms.I-am facut iar jailbreak si acum merge internet 3g,edge,multitasking,etc in afara de mms,care au disparut pur si simplu din mesaje.Mentionez ca am un 3g de 8 gb.Ma puteti ajuta cumva,mai are cineva problema asta si stie cum se rezolva?Multumesc.

  48. Ok, merge operatiunea daca ai firmware 3.1.2 sau ceva cu 3, dar daca ai deja 4.0 se mai poate face? Intreb pentru ca eu ma inchid la pasul 3, redsn0w nu reuseste sa fie deacord cu sistemul. Nu am incercat cu firmware-ul de la tine de aici, insa am incercat cu altele 10 si am fost atent si la extensie.

  49. Ai dreptate, undea eu fac o prostie, insa nu-mi dau seama unde…

    Aveam pe iphone 3G un firmware 3.1.2 si m-am hotarat sa fac update la 4.0. Am urmat un tutorial de pe sp, insa nu am avut rabdare si am instalat sistemul direct din itunes. Acum vreau sa fac un jailbreak, avand sistemul pe telefon, insa la pasul 3, cand incarc firmware-ul redsn0w nu recunoaste pachetul…

  50. :))

    pai am folosit firmware 4.0, nu inteleg de ce ai spus asta. Am facut update-ul prin itunes, deci direct firmware original… 4.0

    spune-mi te rog cum fac conversia de la .zip la .ipsw

  51. Eu te ajut cu ce tine e software-ul pentru iPhone iar treaba asta cu schimbat extensii in Windows e o chestie pe care orice utilizator de Windows ar trebui sa o stie si nu treaba mea sa o explic, de aia am zis ca gasesti pe google informatia.

  52. Nu sunt cretin, stiu cum se schimba o extensie, problema mea era ca nu cumva sa fie nevoie de vreo conversie. Cand ceva nu merge te gandesti la toate, inclusiv la faptul ca s-ar putea sa fie ceva la care nu te-ai gandit initial…

    In fine, imi pare rau ca am apelat la ajutor pe blogul tau, vad ca esti destul de avaziv si lipsit de dorinta de a rezolva o problema.

  53. Era vorba de o simpla modificare a extensiei unui firmware, nu treubie sa o iei asa personal, daca era vorba de ceva complicat as fi scris in tutorial.

    Daca as sta sa il invat pe fiecare cum sa lucreze cu Windows as innebuni de cap. Un posesor de iPhone treubie sa aiba cunostiinte medii de Windows(daca are asa ceva) sau Mac OSX altfel se va descurca foarte greu.

  54. Care e cea mai buna varianta de a trece la firmware 4.0 pentru un iphone 3g? Snowbreeze de la 3.1.3 sau redsnow de la 4.0? Momentan am 3.1.3 jailbroken cu redsnow.

  55. am facut si eu azi jailbreak la ios4 folosind redsn0w_win_0.9.5b5-5 si singurele bife au fost cydia batery percentage. totul a mers super ok si pot spune ca ios4 pe iphone se misca dupa parerea mea chiar mai bine decat pe 3.1.2 9versiunea pe care o aveam pana acum). repet insa ca nu am bifat nici multitasking si nici bakground. bun tutorial. ms

  56. Am urmat toti pasii, totul merge bine exact cum trebuie doar ca atunci cand reporneste din dfu mode ramane tot la OS3.0! Nu inteleg de ce! Ma poti ajuta?

  57. Deci prima data fac uprade la os 4 si dupa fac jailbreak-ul din tutorial! imi cer scuze de deranj! nu il am de foarte mult timp si tot aici mi-ai spus sa astept pana la OS4 fara sa mai trec la 3.1.2 sau 3.1.3! Dar nu am stiut de upgrade de pe itunes si dupa aia sa fac ceea ce este in tutorial! mea culpa! o zi faina! faci super treaba omule! numa bine!

  58. salut, sunt mai incepator ale iphone-ului ptr ca abia astazi l-am achizitionat..am facut tot ce scria in pasi de mai sus intreabarea mea este cum pot instala un joc acum. multumesc anticipat

  59. salut ! tocmai ce am urmat si eu toti pasii de pe acest blog , am un 3g versiunea 4.0 , itunes 9.2 , dupa ce am facut ce mi-a cerut redsn0w mi-a cerut o cartela fara pin , am scos pinul si am bagat-o din nou. si minune , cydia nu imi apare nicaieri. imi poti spune care ar fii cauza te rog ? specific ca am debifat multitasking.

  60. dream,instaleaza installous din cydia,intra pe youtube sa vezi cum se face si cu installous nu mai ai treaba instalezi ce vrei tu 🙂

  61. mi se blocheaza procesul la "waiting for reboot" si pot sa stau si pana saptamana viitoare ca tot nu merge. am incercat sa scot si sa bag cablu din ipod 2g apoi am scos usb si lam bagat inapoi(…metodele astea leam gast pe net si nu merg in cazul meu) si nu stiu ce sa mai fac. help pls

  62. @Robertddog

    Posted June 30, 2010 at 11:50 PM

    A aparut redsn0w_win_0.9.5b5-5 care a rezolvat problema mms-urilor.Yupiii

    ce firm. ai? 3.1.3 sau 4.0 ( eu am facut downgrade la 3.1.3) si nu imi mai apare optiunea de mms.. am facut jailb. cu redsn0w 0.9.4 .

    zaone zicea ceva de un patch, dar mai cautam 🙂

    multumesc, si o zi usoara.

  63. salut .. nu a putut nimeni sa ma lamureasca si pe mine cu problema care o am ? am facut de 2 ori deja tot ceea ce scrie pe aici pe tutorial , si in ambele cazuri nu gasesc instalat cydia in telefon cu toate ca l`am bifat acolo in redsn0w .. nu stiu care ar putea sa fie cauza , am iphone 3g 4.0 am facut updateul acum 2 zile din itunes 9.2 .. daca stie cineva care ar putea sa fie cauza … si ma poate ajuta … raman dator 🙂

  64. sa ne intelegem,inainte de a face orice din ce scrie aici TREBUIE sa faceti update prin itunes la 4.0 varianta oficiala apple,apoi urmati pasii descrisi si trebuie sa mearga totul ok.mie mi0a mers totul ok si acm am 4.0 jb si urmeaza si unlock un pas usor cu cydia(ip3g)

  65. mctano,eu am versiunea 4.0.Inainte de asta am avut 3.1.2 si mi-au mers mms-urile si atunci.3.1.3 nu am avut niciodata deci nu pot sa-mi dau cu parerea.Nu stiu despre ce patch vorbeste zaone,eu am cautat peste tot si nu am gasit nimic,ultima versiune redsnow a rezolvat problema.Bafata in rezolvarea problemei.

  66. black,de unde ai downloadat redsnow?Ia de pe pagina lor ultima versiune si incearca asa.Sau poate ai vreo problema cu windows-ul.Eu am vista 64bit si anumite programe,(nu pt apple) nu le puteam instala.Dupa ce am pus windows-ul din nou mi-au mers.Nu spun ca asta este sigur problema si solutia,dar este o idee.Bafta.

  67. @ovi: Reseteaza telefonul si repeta procesul pana merge.

    @black: Ce versiune de redsn0w ai folosit?

    Legat de problema cu MMS, pe iOS 3.x era nevoie de un patch pentru a activa MMS-urile pe 2G/3G, insa acum redsn0w face asta automat asa ca nu mai e nevoie de el.

  68. @zaone: imi pare rau dar nu merge. am repetat procesul de vreo 7 ori si tot nu merge. hei apropo am aflat ca ipodul meu este un "MC" model?! imi poate spune cineva ce inseamna asta si ce pot sa fac pt jailbreak? multumesc

  69. eu am facut pasii indicati de mai sus, totul a fost ok, mai putin cand am dat sa deschid extensia aia ipsw, care nu o gasesc dupa ce am dezarhivat, cine ma poate ajuta si pe mine va rog frumos!

  70. salut. cine imi poate spune de ce dupa instalare os4 si jailbreak nu am semnal de retea?

    si nu se poate conecta la itunes 9,2

  71. salut am un iphone 3g pe care am avut os 3.1.2 original facut jail cu brackra1n si decodare ….aseara am bagat fake 4.0 si nu ami pornea statea cu marul pe ecran si cu liniutele acelea care se invart cand dai respring…..astazi am incercat sa dau restore la 4.0 din itunes si imi da eroarea 1611 si zice this iphone cannot be useb beacuse the apple mobile device service is not started…ce e de facut??? am incercat de n ori si tot asa da am incercat si cu ireb …stau cu telu cu iconita itunes cu cablu de o zi asa…precizez ca am cartela de activare….

  72. am dat restart am folosit si ireb am incercat sa bag tot 3.1.2 tin sa precizez k programele care mi au buit softu sunt …aveam fake 3.1.3 si am bagat peste el fake 4.0 si cand am dat restart asa a ramas …..o sa mai dau restart pate isi revine aici e un tutorial ca sa intri in windows la control panel dar nu inteleg la sfarsit unde sa intru k scrie mic….simt ca innebunesc….

  73. salut!am si eu o problema cu un iphone 3g. dupa ce am facut update-ul la os 4.0 si am folosit redsn0w ca sa ii fac jailbreak-ul nu pot sa imi bag aplicatiile din itunes ca imi da eroare si nu le copie.am cydia pe el dar nu pot sa intalez celelalte aplicatii….ce fac?

  74. Va rog putin ajutor. Am un ipod touch 2gen 8gb si vreau si eu sa trec la os 4.0 insa modelul meu nu e MC ci MB. Si inca ceva. Datorita ploii ipodul meu se conecteaza de nebun la dock, desi nu e conectat la el. cred ca are un scurt ceva. Eu sunt din bucuresti, stiti cumva cum si unde as putea sa-l repar. multumesc anticipat. o zi buna

  75. Salutare am si eu un 3g il folosesc in orange cumparat de la orange am incercat sa il JB dar redsnow imi zice (Unable to recognize specified IPSW ) am luat exact ca in tutorial varianta a incercat si cu alte variante downlodata si acelas mesaj . Ce pot face sa imi fac JB ca vreau sa am sbsettingul activ si sa imi pun wallpapere altele decat cele originale.

  76. 1.Updat la 4.0.1 din iTunes.

    2.Jailbreak cu redsn0w 0.9.5 beta 5-5

    3.Telefonul e ok, functioneaza, recunoaste sim-ul, am si Cydia.

    4.Dau un restart si imi dispar icoanele de la agenda si cydia.

    5.Solutii?

  77. Nu. Singura operatie care am facut-o a fost sa introduc limba romana (nu este telefonul meu), dupa care am dat un restart. Dupa restart au disparut mai multe iconite.

  78. Salut!

    Am facut update la ios4.0 prin itunes. Cum pot sa mai folosesc redsn0w 0.9.5 beta 5-5?

    Trebuie sa mai downloadez firmware 4.0?

    Merci!

  79. Multumesc!

    Am incercat sa fac un downgrade la 3.1.3 pt ca mi se pare ca merge cam greu cu os4 si cand ii dau shift +restore in itunes imi da o eroare: the firmware file is not compatible. Ai idee care e problema?

  80. Well pentru iPhone 3G e nevoie de SHSH ca sa faci restore la 4.0 si daca nu ai salvat atunci nu poti face. Poti face restore la 4.0.1 si folosesti tot redsn0w pentru jailbreak si incarci tot ipsw 4.0 in redsn0w.

  81. salut

    am un iphone 3gs cu os4 (8a293) iar modem 05.13.04.

    am vreo sansa sa il pot folosi in vodafone RO? este blocat in vodafone UK.

    multumesc

    Calin

  82. salut,

    am o intrebare similara cu a lui calinux, diferenta este ca eu am un iphone 3G cu ios 4.0 , iar modem 05.13.04 cumparat de la orange

    pot sa ii fac jailbreak?

    Multumesc

  83. @catalin: Stii e comic, intrebi intr-un articol unde e explicat un tutorial de jailbreak pentru iOS 4 daca poti sa faci jailbreak la iOS 4. Ai citit macar ce scrie in articol?

  84. imi cer scuze, dar in articol scrie "Puteti face jailbreak doar pentru iPhone 3G si iPod Touch 2G cu bootrom vechi, adica non-MC", lucru pe care nu l-am inteles pe deplin, atunci ca un profan vin si te intreb pe tine… si spre nefericirea mea imi raspunzi cu o intrebare. Era de ajuns DA sau NU. Oricum multam pt deranj….

  85. Well e destul de clara treaba 🙂 Specificatia cu bootrom-ul e doar pentru iPod Touch, de aia e scrisa acolo. Pe langa asta tu nu ai facut nici o referire la vreun bootrom in comentariul tau, ai zis doar de baseband.

  86. salut am mai facut o intrebare si nu am primit nici-un raspuns .am incercat sa fac downgrade 4.0 la 3.1.3 pe un iphone 3g am salvat shsh am urmat toti pasi incepe sa booteze din itunes si la un momentdat ramane blocat nu mai face nimic ramane acolo cu marul cu bara aceea trece putin de jumatate si nimic am incercat sa pun inapoi 4.0 si tot asa ramane blocat multumesc.

  87. Buna ziua , detin un iphone g3 bootrom vechi ,jailbrekuit,cu 3.1.3 pe el in momentul de fata si te intreb pe tine zaone : se merita sa-i fac uppdate la os 4 ? am vreun avantaj?

    Se imbunatatesc performantele terminalului , a bateriei etc.., Multumesc anticipat

  88. Am si eu o intrebare… IPhone 3G 3.1.3 jailbroken… urmez instructiunile de aici direct sau ii fac un restore si instalez OS 4.0 fresh si apoi urmez instructiunile? Multumam fain 😉

  89. frate, nu reusesc sa incarc fisierul ala .dmg am dat jos tot felul de softuri de convertit in iso si nu merge, am windows 7. sa fie asta cauza?

  90. l-am dat jos pe ala pt windows, si in firmware 4.0 este un fisier imagine 018-5536-600.dmg in car presupun ca trebuie sa fie fisierul cu extensia ipsw. nu?
    doar ca nu pot sa ii fac nimic. poti sa ma contactezi pe yahoo mess pe ?

  91. Daca firmware-ul 4.0 nu are extensia ipsw ci zip atunci o schimbi tu in ipsw si il incarci in redsn0w. Nu intri in fisierele din firmware ca nu ai ce cauta acolo.

  92. in W7 nu se vede extensia de la fisier. oi si eu mai retard. ai idee ce setari trebuiesc sa vad si extensia fisierului in numele lui

  93. ja ja…trebuie sa ne suportati si pe noi astia mai saraci cu duhul. acum sa incerc sa il decodez de pe orange pe restul. see you soon pe alt forum (sau poate ca nu )

  94. Am incercat sa fac asta pe un iphone 3g vers 3.1.2, am urmat pasi exact ca in filmuletul de pe youtube, dupa ce a terminat , tot versiunea 3.1.2 , aveam. Nu a dat absolut nici o eroare

  95. Normal ca nu s-a intamplat nimic daca nu ai iOS 4.0 imstalat pe telefon. Nu am scris destul de mare si destul de rosu ca trebuie sa ai iOS 4.0 instalat? Sau nu ai citit?

  96. Salut. L-am jailbreak-uit cu varianta asta pt 3G 4.0.1 dar se misca ca naiba. pot sa ii mai fac un jailbreak direct peste ce am acum, cu varianta de OS 3.1.3? sau cum? mersi mult.

  97. si daca il conectez la Itunes, pot sa ii dau restore to factory settings pe ce versiune de soft vreau? pe siteul asta gasesc de instalat versiunea 3.1.3? multumesc

  98. Salut.ma poate ajuta cineva?am un 3g cu ios 4.0, firmware 15.13.04,am urmat toti pasii indicati,deschid redsn0w,ii dau directorul unde e ios-ul descarcat de pe linkul indicat,pun tel in dfu si nu se mai intampla nimic,ramane la etapa ,,waiting for reboot,,

  99. am facut restore la un iphone 3 g de la versiunea 4.1 la 3.1.2 si am facut jailbreak la 4.0 dar a ramar blocat downloading jailbreak data

  100. am urmat toti pasi de mai sus. toate bunesi frumoase pana am deschis telefonu din nou iconita “phone” a disparut de pe ecran si nu stiu ce sa fac

  101. salut. am si eu o problema. cand incerc sa instalez 4.0 cu “shift”+restore imi da o eroare si se opreste. iphone-ul e 3g 16gb cu firmware 3.0 + jailbreak.

  102. salut la toata lumea , am un iphone 3g os3.1.2 daca pun os4.0 si dupa aia vreau sa fac downgrade sa ma intorc la 3.1.2 se mai poate?

  103. Salut,am un iphone 3g os 3.1.3 jailbreak facut cu spirit vreau sa fac un update la ios 4 dar imi apare o eroare si nu pot sa instalez softul. mentionez ca inainte de os 3.1.3 am avut ios4. vreau sa fac update pt ca nu imi functioneaza gps-ul si semnal slab la wi-fi(cand am avut ios4 toate functionau perfect). Sau un sfat cum pot sa fac sa functioneze gps-ul si wi-fi. multumesc

  104. salut, o intrebare pt un 3G daca am firmware 6.15.00 mai pot pune 3.1.2 sau 3.1.3 apoi jailbreak cu redsn0w? pt ca eu am 2 probleme
    1. cu itunes daca incerc restore la 3.1.2 spune ca este incompatibil
    2. dau restore la 3.1.3 cu itunes totul e ok insa la jailbreak redsn0w nu recunoaste ipsw[ fie el 3.1.2 sau 3.1.3]

    Daca aveti ceva idei astept un raspuns din partea voastra.multumesc

  105. Pt energo. Ce versiune folosesti la redsn0w? ai incercat cu redsn0w 0.9.4. instaleaza pe iphone 3.1.3. pe urma deschizi redsn0w-ul si cand dai browse alege iPhone1,2_3.1.2_7D11_Restore.ipsw si urmezi pasii mai departe.

  106. zaone mie imi apare sageata aia verde akum si hardul ala dupa ce am facut ca aici si arata cercul ala k downloading jailbreak.. de ceva timp ce i fac?

  107. Salut , am si eu o problema , am un 3gs 16 gb cu bootrom nou , nu stiu ce versiune are baseband’ul , instalez 4.1 si imi da o eroare pe undeva aproape de sfarsit pe la 90% . telefonul se deschide dar nu imi apare wi’fi , imi , baseband , semnalul imi apare cu searching…daca ii dau restore din itunes imi da eroare 29 …poti sa’ma ajuti cumva cu niste sfaturi , ce ar trebui sa’i fac , se poate face ?

  108. am nevoie de ajutor va rog mult.am reusit sa fac jailbreak dupa tutorialul de mai sus.la prima incercare dupa restart am avut toate programele in meniu am incercat sa bag o cartela si dupa restart nu imi apare decat youtube.nu am contacte….absolut nimic.reteaua imi apare….pot primii apeluri dar nu am nici o aplicatie…….decat youtube si cydia……va rog sa ma ajutati.ce pot face??