Posibil pret pentru iPhone 4 la Vodafone Romania

Am primit “din surse anonime” niste informatii privind posibilele preturi pentru iPhone 4 la Vodafone Romania. Informatiile raman doar cu titlul de zvon asa ca nu va bazati in intregime pe ele.

Pretul  unui iPhone 4 neverlocked la Vodafone ar putea fi acesta :

  • 1450€ + TVA pentru iPhone 4 16GB;
  • 1700€ + TVA pentru iPhone 4 32GB.

Mie preturile mi se par extraordinar de exagerate si nu pot sa cred ca Vodafone va comercializa iPhone la asemenea preturi insa am considerat ca e util sa va anunt, amintindu-va ca informatiile sunt doar un zvon.

31 COMENTARII

  1. FIX dupa cum imi imaginam. Credeti ca ei sunt prosti sa comercializeze 4g la acelasi pret cu 3gs ? Ar ramane cu 3gs pe stoc. Nu are relevanta. O sa apara si la orange asemenea preturi, daca nu chiar identice.

  2. Preturile astea sunt fabulatii!
    In primul rand Orange va scoate iPhone 4 pe piata inaintea Vodafone, iar preturile vor fi apropiate de cele din afara.

    Eu prevad un pret pentru iPhone 4 16GB la liber undeva in jur de 630-650 euro la Orange

    Daca Vodafone vine cu preturi de 1450 euro inseamna ca Directorul Diviziei de Vanzari si-a dat demisia si au angajat un Chinez!

  3. lasa … vine vara, frumos afara- numai bine prin august pleaca romanu in concediu pe-afara. Crezi ca cine vrea si are bani (nu din imprumutate) nu-i va conveni sa faca o plimbare pana in paris – vede si parisul un weekend, isi ia si telefon la pret normal (6-7 sute euro, nu 2000 euro cum e la noi) si apoi vine frumos acasa din concediu. Nu vama, nu stres, nu nimic.

    Daca ar fi sa dispun de bani si sa imi doresc iphone 4 – personal asa as face. O excursie de cateva zile intr-o tara cu apa calda – relaxare si in timpul plimbarilor cautat un dealer ceva care vinde iphone4. Prin august – septembrie mai mult ca sigur ca se vor mai linisti apele pe-afara si or sa fie si stocuri.

    Ma gandesc si la posibilitatea ca noile serii (transe, loturi de fabricare) sa aiba rezolvata celebra problema a semnalului. Deci … be patient ca nu se intampla nimic daca se mai asteapta 1-2 luni sa se linisteasca apele, preturile, stocurile …

  4. vad ca telefoanele mele sunt subiect de comparatie…. cu acordul lui zaone daca imi permite va anunt ca mai am inca 8 bucati de 16… si deja am clienti la 3.. se vinde fratilor si pe 1200… ca painea calda…

  5. oameni buni pt banii aia ma duc in londra imi iau 10 bucati iphone 4 si le dau aici cu 800 daca se vand la 1200 cred ca la 800 se vand si mai bine…arpopo pot sa`mi iau 10 ca am toate nemurile acolo prieteni etc

  6. STIU CA ESTE OFF-TOPIC!!!!!! SCZZZZZZ !!!!! cine poate sa ma lamureasca si pe mine cu preturile??? am inteles ca in franta e de la 650E in germania tot cam asa….in UK de la 600Lire……in romania sigur va fi extrem de mult….ca deh! stiti careva cat ar putea sa coste in grecia????la liber la vodafone sau cosmote…chiar nu mai inteleg nimic…astia zic ca preturile vor fi intre 600 si 700 euro in europa si defapt sunt mult mai mari…va rog cei care stiti sa-mi raspundeti.ms

  7. da asta am inteles….dar pe mine ma interesa in grecia?? daca preturile vor fi la fel ca in franta de exemplu in jurul sumei de 600-700 E ……..sau noi suntem singura tara din europa unde se da cu minim 1.000 E ?!

  8. moss nici in grecia nu sunt anuntate dar fi sigur la criza in care se afla ei o sa fie ca in franta…no sa se vanda la supra pret

  9. ar fi foarte bine daca as gasii la pretul lui normal..cum este in franta..dar am intrat pe vodafone si cosmote al lor…si vad ca 3gs inca e 599E ….si asta ma face sa stau in dubiu oricum ms:P

  10. pai nu vad rostul acestei stiri, nici macar nu e oficiala………oricine putea sa spuna chestia asta, nu inseamna ca trebuie si bagat in seama…………..se bate apa in piua degeaba pe acest subiect………

  11. E doar informare, Vodafone nu va anunta nimic oficial pentru ca asa fac companiile in general, tac malc. Majoritatea informatiilor despre telefoane noi/lansari/etc vin din surse neoficiale din interiorul companiei. E la alegerea ta sa le citesti sau nu.

  12. Nu stiu de unde pana mea au aparut preturile astea fenomenale. Nici un iPhone nu a costat 1000 euro la liber la noi in tara si iPhone 4 va avea acelasi pret ca si predecesoarele telefoane.

  13. la banii astia o sa imi iau un iPad, si un nokia 3310 ca sa pot vorbi =))

    sau iau iPadul 3G si am terminat balciul.. decat sa dau 1700 de euro pe un tel.. in contexul in care in state este 700 de usd varianta cu 32 de gb. cu abonament.

    iar 700 de usd nu sunt 1700 de euro..

  14. Nu prea cred asta, sunt doar zvonuri, n-ar risca Vodafone, vanzand cateva deviceuri si castigand cateva mii de euro, sa-si pateze reputatia obtinuta la nivel european… ganditi-va, nu e asa? Caci oricum cei mai multi il vor procura in strainatate sau cand preturile scad sub 800 euro (parerea mea).

  15. Pai la cate pitipoance si cocalari sunt in tara asta ma mir ca Vodafone nu cere de la 50 de sute in sus (de euro, desigur). Deci sunt indreptatiti sa ceara atat, cum va suna "fata mi-am luat iphone d-asta nou, alb; Da fata si eu; Da lasa fata ca eu mi l-am luat de la tipu ala dragut din Vodafone Dorobanti, nu de la saracii aia de italieni"