Cum sa salvezi SHSH in Cydia pentru iPhone 3G/iPod Touch 2G

Am explicat deja intr-un articol de ce e nevoie sa salvati SHSH-uri pentru noul iOS 4.0, acum va voi explica cum anume sa le si salvati. Cand veti deschide Cydia in cursul zilei de astazi veti fi intampinati de un mesaj “Make my life easier” prin care sunteti intrebat daca doriti sa vi se salveze SHSH-urile pentru iOS 4. Selectati YES pentru a va salva automat SHSH-urile! Daca selectati NO atunci NU veti mai putea reveni asupra acestei optiuni si Cydia nu va mai salva SHSH-uri pentru telefonul vostru!

E foarte important sa deschideti Cydia si sa faceti aceasta “inscriere” in “programul” de salvare a SHSH-urilor pentru a nu avea probleme cu restore-ul la iOS 4. Aceasta masura este necesara pentru orice iPhone/iPod Touch(excluzand iPhone 2G/iPod Touch 1G)!

23 COMENTARII

  1. la mine scrie asa cand deschi cydia This device has SHSHs on file for iPhone OS: 3.1.2,3.1.3,4.0 ei eu nu am facut nik ,am un iphone 3g cu 3.1.2 pe el

  2. Sal Zaone si la mine scrie tot la fel "This device has SHSHs on file for iPhone OS: 3.1.2,3.1.3,4.0 " ,dar io nu am avut pe 3gs meu niciodata 3.1.2 sau 4.0, am 3.1.3 si tel a venit de la orange cu 3.1.3. Imi poti spune ce s-a intamplat. Multumesc

  3. Probabil a apucat sa salveze 3.1.2 cand ai luat telefonul. Cydia salveaza SHSH pentru orice firmware curent indiferent ce versiune ai tu instalata in telefon.

  4. mda, la mine imi apare ca am salvat 3.1.2 si 3.1.3, dar nu zice nimic de 4.0 si nici nu am primit un mesaj in genul a ceea ce spuneai in post.

    anyway, mai astept.

  5. sal eu am un 3gs cu vers.4.0 pe el fara jailbreak si unlock am avut inainte 3.1.3 acu cateva zile am apucat sa salvez si eu SHSH pt vers 4.0 cu programul TinyUmbrella , ma va ajuta pe viitor daca il am salvat in pc si nu il am in Cydia? va rog astept un raspuns.

  6. @MSlv vezi ca a aparut un nou update la umbrella care salveaza acum shsh pt 4.0.1.. nu stiu daca am voie sa postez linkul aici asa ca, cauta pe google "umbrella-4.01.01"

  7. Eu am un 3 GS versiunea 3.1.3.

    Astazi cand am deschis Cydia (am deschis de mai multe ori) nu a aparuut nici un mesaj “Make my life easier”. O sa imi apara si mie aceste mesaj ? O sa am probleme pe viitor ?

  8. am facut exact cum ai spus tu. mi-a aparut sus THIS DEVICE HAS A PENDING TTS REQUEST si porma cand mai navigam prin cydia mi-a iesit din cydia. de atunci imi ramane sus scris THIS DEVICE HAS A PENDING TTS REQUEST . n-a reusit salvarea nu ?

  9. @Spawn: La tine ar fi trebuit sa fie salvate deja SHSH-urile.

    @gxg2009: Se pare ca inca nu le-a salvat, probabil serverele Cydia sunt suprasolicitate acum asa ca mai asteapta.

  10. Acest mesaj "THIS DEVICE HAS A PENDING TTS REQUEST" il am si eu, nu stiu de cand este acest mesaj acolo sus dar este, nu i-am dat importanta.

  11. zaone eu am 3gs din UK nu am apucat sa fac jailbreak pt vers 3.1.3 care o avem si un priten mi a trecut direct la 4.0 si atat are momentan doar SHSH pt 4.0 salvat in pc deci nu am Cydia in iphone cum ai scris mai sus tu, si mi ai putea sa imi zici dc imi trebuie salvat SHSH la 4.01 ? nu as putea sa astept sa apara o sol de jailbreak pt 4.0 ? te rog daca poti sa ma lamuresti si pe mine. ms anticipat

  12. Salut. Am si eu o intrebare. Chestia din cydia. Mie imi spune ca "this device has shsh for os 4.0 saved in cydia" ( mentionez ca pentru un ipod touch 2G modelul MC) desi eu nu am avut niciodata sistemul 4.0. Am salvat pentru 3.1.3 shsh dar nu mi-a zis niciodata ca e salvat in cydia il am doar in calc. Acum inca o chestie. Nu mai tin minte cand am salvat shsh inainte de jailbrake cu spirit sau dupa. Cred ca inainte cel mai probabil. Si ma intreb daca am bloob salvat in cydia sau nu. Ma gandesc acim de ce imi zice de shsh pentru 4.0 cand eu nu am avut nicioadat systemul ala de operare pe ipod. Pls poate ma descurca careva. Multam

  13. salut am deschis si eu cydia mi-a aparut acel mesaj acum imi apare sus cu verde si scrie this device has shshs on file for iphone os 4.0 este bine asa?

  14. Cydia salveaza SHSH pentru firmware-ul curent indiferent ce ai tu instalat in telefon. Daca nu iti apare in Cydia SHSH pentru 3.1.3 atunci singura metoda de a verifica daca ai sau nu e sa urmezi tutorialul de downgrade, alta metoda nu exista. De ce nu iti apare? Chiar nu stiu.

    @danutz: Da.

  15. @Zaone pai faza e ca eu acum am 3.1.3 si niciodata nu am facut upgrade la altceva. Peste toate la firmware 3.1.2 nu am avut SHSH asa ca nu am cum sa fac downgrade la nimic. Am avut 3.1.3 din totdeauna si nici nu am facut upgrade la altceva. Si sincer mi-e nush cum sa trec la 4.0 doar pentru motivul ca inca nu e JB pentru el si a doua ca nu cred ca se misca cum trebuie pe asa ceva. Si plus daca nu a salvat SHSH pentru 3.1.3 in Cydia nu vad cum m-as mai intoarce la 3.1.3 parca nu-mi vine sa risc…o sa incerc in seara asta cand ajung acasa sa mai salvez odata SHSH pentru 3.1.3 sa vedem ce zice. Sper sa mai mearga

  16. la Iphoneul meu 3G, am ShSh doar de 4.0 salvat pe cydia. desi eu am acum 3.1.3, pot sa mai revin la 3.1.3 cand o sa mai vreau sa il reinstalez?