Apple introduce noi masuri de securitate pentru conturile iTunes

Va aduceti probabil aminte de problemele cauzate de 2 hackeri, care au folosit conturile iTunes ale unor persoane pentru a-si cumpara propriile aplicatii din iTunes. Ei bine Apple a implementat o noua masura de securitate prin care utilizatorii sunt anuntati daca contul lor a fost logat de pe un alt calculator decat cel pe care sunt ei logati atunci cand primesc mesajul.

Sa presupunem ca eu am un cont iTunes si il folosesc in mod constant de pe PC-ul personal, ei bine daca acest cont a fost logat pe PC-ul altcuiva atunci eu voi primi mesajul de mai sus cand ma voi loga din nou in cont. Aceasta este o masura prin care Apple ii avertizeaza pe utilizatori in legatura cu login-urile facute pentru respectivul cont, insa Apple le da utilizatorilor posibilitatea de a vedea si ultimele achizitii facute pentru a verifica daca contul lor a fost folosit de o persoana straina pentru a face achizitii neautorizate.

E o masura buna care ar trebui sa ii avertizeze din timp pe utilizatori in legatura cu eventualele fraude.

11 COMENTARII

  1. Interesanta rezolvare. Tot ceva de acest gen este si cu contul de email la google si pot spune ca este super ok. La contul de gmail in schimb ai posibilitatea sa deloghezi toate conexiunile si sa schimbi parola.

  2. am patit-o si eu cu logatul pe alt iphone si nu am mai putut sa imi bag contul de pe card.imi dadea eroare.pana la urma am da fara card sa pot lua ceva free!

  3. Your payment method was declined. Please enter another payment method. Acesta este raspunsul care mi-l da dupa ce introduc din nou datele corect, Problema este ca aplicatiile din installous dupa ce le instaleaza nu vrea sa le deschida. Daca a mai intalnit cineva situatia asta va rog spuneti-mi si mie.

  4. N-am facut nimic in mod special. Mi-am bagat parola de App Store cand de pe telefon cand de pe laptop. Pana acum imi dadea jos aplicatia si ori o sync cu iTunes ori mi-o instala direct in iPhone. Asta pana cand mi-a aparut ecranul de la inceputul acestei pagini. De aici lipseste codul de securitate al cardului. Dupa ce l-am bagat imi spune ce ti-am relatat in postul anterior.

  5. Am instalat o aplicatie din Cydia ''Il calcio'' Dupa prima pagina ma duce invariabil in ''wellcome to installrepo.com.Sant in ceata total.

  6. Am rezolvat. In shimb am observat altceva. Update-urile la aplicatii care majoritatea se refera la compatibilitaiea cu iOS 4 nu mai functioneaza. A trebuit sa le dezinstalez si sa reinstalez variantele anterioare care bineinteles merg. Ciudatenie.Ceea ce ma face sa cred ca nu toate aplicatiile care functioneaza pe iOS 4 merg si pe 3.1.3.Exemple: Cmera + Pro, Air Cam, etc.

  7. Cine ma ajuta si pe mine? Am incercat sa imi fac cont pe Appel store am introdus nr de card si nu stiu ce sa pun la security cod.ce Codu lu dracu sa bag acolo?