Samsung Galaxy Tab este mai scumpa decat iPad

  Salut, bine ai venit pe iDevice.ro! Daca doresti sa fii mereu la curent cu cele mai noi informatii despre Apple si domeniul IT, atunci urmareste-ne pe Facebook, Twitter, pagina de Facebook sau descarca aplicatia iDevice.ro!

Ieri Samsung a lansat oficial tableta Samsung Galaxy Tab si pe internet au aparut speculatii cu privire la pretul noii tablete, speculatii care s-au adeverit in cursul acestei seri dupa ce cativa operatori de telefonie mobila au anuntat preturile in mod oficial. In Franta Samsung Galaxy Tab costa 699€, iar in Germania 799€, insa acestea probabil sunt preturile pentru versiunile de 16/32GB, insa facand o mica comparatie observam ca tableta iPad disponibila la acelasi pret are dublul capacitatii de stocare. In Marea Britanie retailer-ul Expansys a anuntat pretul de £680 pentru tableta Galaxy Tab,  in Suedia pretul e de aproximativ 1240$ si in Germania ar fi undeva pe la 759€.

Samsung a anuntat ca deocamdata nu a stabilit preturi oficiale pentru tableta, insa operatorii de telefonie le-au publicat deja deci e mai mult decat probabil ca Samsung sa minta in aceasta privinta. Tableta e scumpa, mult mai scumpa decat iPad cu care intra in competitie directa si e foarte probabil ca pretul sa contribuie la esecul sau.

CODURI DE REDUCERE de 20% pentru MII de PRODUSE!!!