Orange lanseaza noi optiuni de internet mobil

Astazi Orange a lansat o noua gama de optiuni de internet mobil, majoritatea dintre ele fiind orientate pe trafic nelimitata pe paginile “mobile” ale unora dintre principalele site-ul din Romania. Presupun ca alegerea acestor site-uri s-a facut dupa numarul de accesari din reteaua Orange deci ar trebui sa aiba relevanta pentru modul in care clientii folosesc internetul mobil de la Orange. In ceea ce priveste traficul de date, cea mai “scumpa” optiune include trafic de maxim 500 MB.

Iata noile optiuni :

Net News

  • Fii mereu conectat la cele mai importante informatii cu noua optiune Net News care iti ofera pe telefon:
  • acces nelimitat din Portalul Orange pe mobil la m.ziare.com, m.hotnews.ro, m.realitatea.net, m.gandul.info, m.prosport.ro, m.cancan.ro, m.gsp.ro, m.adevarul.ro, m.orange.ro
  • 50 MB trafic de internet
    totul cu 2 euro/luna

Net Mail

  • Cu noua optiune Net Mail ai totul pe telefonul tau ca sa fii nedespartit de e-mail si de prietenii de pe messenger:
  • acces nelimitat din Portalul Orange pe mobil la m.yahoo.com, ro.m.yahoo.com, m.hotmail.com
  • 150 MB trafic de internet
    totul cu 3 euro/luna

Net Friends

  • Alege optiunea Net Friends si esti oricand online pe retelele de socializare, pentru prieteni si distractie. Iata ce avantaje ai:
  • acces nelimitat din Portalul Orange pe mobil la m.hi5.com, m.twitter.com, m.myspace.com, m.netlog.com, m.facebook.com, myspace.com
  • 250 MB trafic de internet
    totul cu 4 euro/luna

Net News&Mail

  • Activeaza cele 2 optiuni Net News si Net Mail si ai:
  • acces nelimitat din Portalul Orange la m.ziare.com, m.hotnews.ro, m.realitatea.net, m.gandul.info, m.prosport.ro, m.cancan.ro, m.gsp.ro, m.adevarul.ro, m.yahoo.com, ro.m.yahoo.com, mail.live.com (Hotmail)
  • 250 MB trafic national de internet
    totul cu 5 euro/luna

Net News&Friends

  • Activeaza cele 2 optiuni Net News si Net Friends si ai:
  • acces nelimitat din Portalul Orange la: m.ziare.com, m.hotnews.ro, m.realitatea.net, m.gandul.info, m.prosport.ro, m.cancan.ro, m.gsp.ro, m.adevarul.ro, m.yahoo.com, ro.m.yahoo.com, mail.live.com (Hotmail)
  • 350 MB trafic national de internet
    totul cu 6 euro/luna

Net Mail&Friends

  • Activeaza cele 2 optiuni Net Mail si Net Friends si ai:
  • acces nelimitat din Portalul Orange la: m.yahoo.com, ro.m.yahoo.com, mail.live.com (Hotmail), m.hi5.com, m.twitter.com, m.myspace.com, m.netlog.com, m.facebook.com, myspace.com
  • 450 MB trafic national de internet
    totul cu 7 euro/luna

Net News&Mail&Friends

  • Cu noile optiuni de internet pentru mobil de la Orange distractia, informatiile si prietenii te insotesc la fiecare pas. Alege toate cele 3 optiuni Net News, Net Mail si Net Friends si beneficiezi de:
  • bonus lunar de 50 MB
  • un tarif special
  • Iata ce avantaje ai:
  • acces nelimitat din Portalul Orange la: m.ziare.com, m.hotnews.ro, m.realitatea.net, m.gandul.info, m.prosport.ro, m.cancan.ro, m.gsp.ro, m.adevarul.ro, m.yahoo.com, ro.m.yahoo.com, mail.live.com (Hotmail), m.hi5.com, m.twitter.com, m.myspace.com, m.netlog.com, m.facebook.com, myspace.com
  • 500 MB trafic national de internet
    totul cu 8 euro/luna

So, care dintre ele va intereseaza?

28 COMENTARII

  1. Cred ca nu ati inteles conceptul 😉
    Ai trafic nelimitat si gratuit pe site-urile incluse si in plus trafic-ul de X MB

    IN CONCLUZIE: daca eu folosesc sa citesc stiri si sa stau pe mess, facebook si twitter…atunci este super tare pt. Mine

    Sunt curios daca se aplica si pt aplicatiile de pe tel de facebook, twitter, etc

  2. Asta e problema, daca acel trafic se aplica si la aplicaiti, normal asa ar fi insa doar orange stie. Tu cand folosesti aplicatii pentru twitter nu accesezi m.twitter.com si din cate stiu situatia e la fel si cu facebook sau hotnews de exemplu.
    Totodata, acel trafic nu include si vizionarea de clipuri video, zic eu.

  3. ce gluma buna! era sa mor de ras………….

    eu am cu 6 euro la vodafone: 500MB + 600 SMS/MMS in retea + 600 min in retea + 50 min nationale……………

  4. @eu : presupun ca oferta de care zici e ceva la prepay. Hai sa tinem in discutie doar abonamentele, fara prepay-uri si oferte de “toamta” / “iarna”

    Atat timp cat inca sunt in picioare abonamentele Pantera cu 200 mega trafic inclus (cel mai mic e de 8 euro si are si minute suficiente), nu vad rostul achizitionarii unui astfel de abonament.

    Nu cred ca exista multi utilizatori de iPhone care sa nu aiba router acasa … deci netul e folosit doar on the go … si 200 mega mie cel putin imi sunt suficienti

  5. Reincarcare cu 100 MB la 50 de centi. Nu prea mai contează cât ai inițial, pt ca practic de 5 euro poți sa ai 650 de megi, din care doar 2 lunar.

  6. eu lunar am avut Net News&Mail&Friends pentru ca este singuru care imi ajung acei 500 mb cu toate ca daca intru pe youtube din cand in cand se duc si astia 500mb

  7. da am si router si da nu folosesc mult din traficul inclus de la Vodafone. Am prepay, la abonament nu ar trebui sa fie mai ieftin netul? Adica mai mult trafic pt aceeasi bani?

  8. PS; si la abonament ofertele sunt ‘toamna/iarna” singura diferenta e ca sunt valabile pana la sf contractului ( 2 ani) pe cand oferta la prepay e valabila 1 an.

  9. @setu – da e mai peste tot dar nu pe aceeasi frecventa. pe iPhone iti va merge 3G ul numai in orasele mari, in rest mergi pe GPRS

    daca ai modem din ala pe USB de la Vodafone, iti va merge 3G ul mai peste tot

  10. Hoti mai mari ca AT&T nu cred ca exista. Au scos oferta de unlimited de la abonamente, iar eu am trecut pe cartela si ca sa am internet pe iP4 singurele 2 optiuni sunt $5/1Mb sau $20 pentru 100Mb/luna… de obicei termin aia 100Mb in cateva zile…

  11. @ wnw youtube, radiobox, appstore, skype voce, si altele care tin de streaming audio/video iti merge pe wnw de la cosmote ???? Si mai ales si cel mai important iti merge mail-ul ?

  12. Apropo, din aceasta luna am trecut la abonament Fluture de 15 lei (0,90 euro!), si reprezentantul de la Orange Shop mi-a spus ca traficul gratuit de 1GB internet lunar se pastreaza! Am ramas placut impresionat, avand in vedere ca initial fusesem abonat la Delfin 220 (cam 14 euro), acesta fiind specificat ca minim pentru a primi oferta de 1GB gratis. Insa la procurarea unui iPhone, la Orange Moldova, absolut toti, indiferent de tipul de abonament, primesc cate 1GB trafic internet lunar timp de 2 ani!

  13. Da, gratuit. Deci nu am inteles eu corect sau pe site-ul lor e stipulat intr-un limbaj neclar oferta cu iPhone. Astazi e ziua de plata si mi-a venit mesaj: Buna ziua! Ati primit bonus 1024MB pentru a naviga pe internet fara restrictii. Traficul neconsumat nu se transfera in luna urmatoare..

  14. Am sa-ti scriu pe email si te rog sa identifici cuvantul/ele gresit/e pe care le-am folosit sa stiu alta data sa nu mai repet…