Find My iPhone functioneaza si pe iPhone 3G/3GS si iPod Touch 2G/3G

Desi initial se credea ca functia Find My iPhone oferita gratuit de Apple va functiona doar pe iPhone 4, iPad si iPod Touch 4G, iata ca exista o metoda de a activa aceasta functie chiar si pe terminalele vechi. Apple explica pe site-ul sau ca pentru a activa aceasta functie trebuie ca, contul pe care il folositi cu MobileMe sa fie facuta pe un iPhone 4/iPad/iPod Touch 4G. Deci daca aveti un prieten cu un asemenea terminal rugati-l sa va faca un Apple ID pe terminalul sau iar mai apoi voi il veti putea folosi pe terminalul vostru pentru a activa functia Find My iPhone. Nu stiu daca aceasta metoda functioneaza si cu MobileMe Gallery dar am impresia ca da.

Pentru a folosi functia Find My iPhone trebuie sa aveti un terminal actualizat la iOS 4.2. Daca nu stiti cum sa activati functia Find My iPhone atunci consultati acest tutorial.

Create a free Find My iPhone account on any iPhone 4, iPad, or iPod touch (4th generation) running iOS 4.2. Once you create an account on a qualifying device, use your Apple ID and password to enable Find My iPhone on your other devices running iOS 4.2. Find My iPhone is not available in all countries.

27 COMENTARII

  1. Crezi ca ai putea sa faci un tutorial mai exact? nu am inteles o chestie. eu am reusiit sa fac toti pasii dar imi zice sa-mi verific mailul sa nu stiu ce drak dar nu am nik in mail.

  2. pai da, dar….cand intru sa-mi gasesc telefonul imi cere user name si parolla. cand le bag imi zice ca sunt gresite.
    intrebarea e alta. eu am 4.1 pe el. nu prea mai inteleg nik.

  3. am incercat sa fac cont pe un iphone 4 al unui prieten. la el se intampla exact la fel ca si la mine. zice” can not get maill”. daca vrei iti zic de la inceput.
    am un 3gs cu 4.1 pe el. e un custom firmwere cu pwnage tool. am intrat in settings–mail,contacts,calendars–add account–mobileme– acolo am: name,address,password si description. am completat toate cele de acolo dupa care……..20 sec veryfing. dupa 20 de secunde de verificare… CANNOT GET MAIL. the user name or password for mail.me.com is incorect.. cu toate astea am dat din nou next si mi-a dat optiunea de save.acolo am si optiunea find my iphone. am bifat-o, am dat allow si save. asta e tot . dar cand intru sa-mi gasesc telefonul imi zice user name sau password incorect. ceva lamuriri si pentru mine?

  4. am uitat sa zic ca atunci cand am dat save, mi-a aparut : this account may not be able to send or recive emails. are you sure you want to save?
    crezi ca e posibil din cauza ca am 4.1?

  5. Fratilor da ajutati-ma cumva si pe mine am un iPad cu ver 4.2 cea noua un iPhone 4 cu ver.4.1 la care nu ai FAQ update ca astept unlok si un iPhone 2 g.Buun nu ma laud dar tre sa incep cu a explica ce ma doare.Asa ca eu am un cont pe AppStore SUA de unde FAQ cumparaturi, cont creat acu 2 ani cre ca de pe laptopul meu McBook.Acum mi-am instalat atit pe iPad cu ver 4.2 cit si pe iPhone ver 4.1 aplicatia find my iPhone am respectat toti pasii de instalare si activare exact cum se arata pe Funky space monkey si totul e ok pina la ultimul pas unde trebuie sa dau click pe pe find my iPhone si sa pun pe ON dar acolo nu e activa iconitza sau fereastra si nu pot face nimik !moor ma chinui de 2 zile si imi vine sa le sparg :((((
    Iar pe iPhone imi spune ca nu e bun contul sau parola dar nu-s nebun si stiu sigur ca as buune!
    Ajutati-ma pls ce sa FAQ ?

  6. Va rog frumos , cei ce detineti device-uri compatibile pentru a face un cont pentru functia “FIND MY iPHONE” , faceti-mi si mie unul. V-as fi recunoscator. Astept un mail de la cei ce v-or sa ma ajute. Multumesc frumos , o zi buna