Iata ce reduceri ofera Apple pentru Black Friday

Apple se pregateste intens pentru Black Friday(care va fi maine 26 noiembrie) prin oferirea de reduceri la aproape toate produsele disponibile in Apple Store. Mac-uri, iMac-uri, tablete iPad, iPod Touch-ul, iPod-uri Nano, accesorii, etc you name it, Apple has a discount, exceptie facand desigur terminalele iPhone. In Australia reducerile au fost deja implementate si se pare ca Apple este destul de generoasa cu viitorii clienti oferind reduceri de cateva sute de dolari in cazul Mac-urilor si de cateva zeci de dolari in cazul tabletelor iPad sau a iPod Touch-urilor.

Nici accesoriile nu scapa fara reduceri insa aici avem parte de preturi mult mai mici si reduceri pe masura, insa trebuie apreciat faptul ca ele totusi exista.

In SUA reducerile nu au fost inca implementate insa unii reselleri au aplicat deja reducerile iar in lista de mai sus gasiti o parte dintre surprizele pregatite de catre Apple pentru americani.. Dupa cum vedeti reducerile pentru Mac-uri variaza intre 45$ si 400$, deci daca sunteti in SUA aveti de unde alege pentru a va achizitiona un nou Mac.

In Romania din pacate nu exista o asemeanea cultura a reducerilor masive, chiar si pentru o singura zi pe an, dar am considerat ca din punct de vedere informativ ar fi bine sa stim si noi de recucerile oferite de Apple.