Noutati despre aplicatia TV Live de la Orange

Asa cum v-am promis am cateva noutati in legatura cu aplicatia TV Live lansata de Orange acum 2 zile in AppStore. In primul rand va anunt, ce stiati deja, ca aplicatia nu functioneaza decat cu o conexiune de date a Orange Romania, adica nu va merge prin Wi-Fi(daca respectiva conexiune nu e facuta prin Orange) si nu va functiona de pe reteaua de telefonie mobila a altui operator roman/strain. In al doilea rand, Orange a prelungit perioada promotionala, in care putem viziona posturile gratuit, pana pe 31 ianuarie, adica 30 de zile in plus in care putem folosi aplicatia fara nici un cost(exceptand traficul de date). In al treilea rand, dupa terminarea perioadei promotionale e posibil sa fie necesara activarea unei optiuni sau plata unei anumite sume pentru a vedea acele posturi – aceasta din urma informatie este neoficiala.

Cam atat deocamdata, nu uitati ca aplicatia este destinata exclusiv clientilor Orange Romania si o veti gasi doar in AppStore-ul romanesc. Detalii despre posibilele preturi pentru a putea folosi aplicatia si dupa 31 ianuarie probabil voi avea anul viitor.

Va reamintesc faptul ca 10 secunde de streaming live echivaleaza cu 400KB de trafic consumati asa ca aveti foarte mare grija cu traficul disponibil in abonament!

Pretul initial:
Numele:
TV live de la Orange

Gratuit





Developer: Orange Romania S.A.
Categoria: Entertainment


Descriere: TV live de la Orange

Cu aplicatia gratuita TV live de la Orange poi urmri direct pe mobil emisiunile preferate de la 12 posturi. n plus, ai acces la 6 posturi de radio i poi citi programul TV.
———…




29 COMENTARII

  1. Va mai merge pe wifi? Mie mi-a functionat bine pe wifi imediat dupa instalare iar acum nu mai porneste decat pe 3G/EDGE.
    Probabil ca partea buna a aplicatiei a umbrita de faptul ca poate Orange limiteaza functionalitatea ei pe reteaua mobila.Doar trebuiesc consumatii Mb din pachetul din abonament si sa poti face costuri suplimentare….!!

  2. @petre, eu sunt abonat orange franta si cand intru in aplicatie ma intreaba daca vreau sa vizionez canale tv din franta sau cateva francofone din canada… si la tine cred ca e la fel. nu te intreaba daca vrei sa vizionezi vodafone international?

  3. wtf? nu puteau sa specifice in descrierea aplicatiei ca nu merge prin wi-fi ? azi dimineata aveam wi-fiu’ activat si m-am uitat vreo ora si ceva. adica tehnic a mers. sper sa nu vad maine ca mi s-au dus toti 600mb care-i mai aveam.

  4. Incercati asa:Folositi reteaua 3g pana alegeti canalul dupa care dezactivati-o si merge pe wifi.Cel putin la mine functioneaza

  5. Precum a spus si CANNES, functioneaza si pe wifi. Trebuie doar sa aveti sbsettings instalat. Porniti canalul pe 3g, edge apoi dati un slide in partea de sus a ecranului pt a deschide sbsettings. Porniti wifi si inchideti 3g si data. Vizionare placuta.

  6. @zaone : scuze daca nu are treaba cu titlul de aici vroiam sa dau o informatie destul de corecta si nu ma puteam abtine sa nu o divulg: la cosmote se asteapta sa apara iphonul 4 undeva saptamana viitoare si ele vin neverlocked.nu stiu exact preturile dar sunt cam mari din informatiile care le am dar ceea ce nu stiu inca este daca dupa 8 luni de zile de abonament poti micsora abonamentul la cel mai mic.ceea ce ce poate in cazul de pana acum.informatia vine de la un prieten de al meu care lucreaza la germanos si a fost sapt trecuta la curs.voi reveni atunci cu mai multe detalii cand voi stii 100%.

  7. Salut. Cine stie sa-mi spuna si mie o aplicatie asemanatoare, prin care poti viziona live posturi tv romanesti, folosind reteaua wi-fi?
    Multumesc

  8. Mi se pare inacceptabil sa nu functioneze pe wifi.Sa le fie rusine celor de la Orange,dupa ce ca iau o caruta de bani pe abonamente,vor sa ne mai bage la cheltuieli si cu aplicatia asta.

  9. Straniu… Acum 2 ore am fost in parcul din centrul Chisinaului ca sa-mi descarc prin wi-fi cateva aplicatii de peste 20MB, si am incercat si aplicatia Orange TV si Publika TV, care merg mai bine ca prin 3G, imaginea nu sacadeaza. Wi-Fi-ul e instalat in Gradina Publica Stefan cel Mare de catre StarNet, care nu are nimic cu Orange Moldova S.A., si totusi am putut deschide cateva posturi pe care le-am incercat. Totul merge fluid, si mai ales ca aveam pus Airplain Mode, deci e clar ca Wi-Fi nu exista vreo restrictie privind sursa de net. Si nici de gratuitate temporara nu am auzit…

  10. Am
    Instalat aplicația și mie îmi merge cam varză imaginea (după max un minut dispare, se aude doar sunetul).

    Cât despre folosire merge și pe W-Fi. Străinii (sau cei din altă rețea) nu cred să poată să o folosească pt că și eu am instalat Orange TV Moldova și mi-a apărut că nu pot să o folosesc, nefiind abonat la ei.

    În rest, grila de posturi e o vrăjeală, nu mă aștept să înceapă să ceară bani pt 3-4 posturi de rahat. Orange TV Moldova, în schimb, avea vreo 20 de canale TV, de aia am vrut să o instalez (http://www.orange.md/iphone/?l=1).