eMAG devine reseller autorizat pentru produse Apple

eMAG, unul dintre cele mai mari magazine de online retail din Romania, a devenit partener autorizat al companiei Apple in Romania. De acum eMAG vinde produse Apple de ani buni, abia acum au reusit sa obtina si certificarea Apple iar asta inseamna ca orice produse achizitionate de la eMAG vor beneficia de garantia unui reseller autorizat. Mai exact eMAG se alatura unor nume precum : Noumax, iStyle, Apcom si va oferi garantie pentru orice produse Apple in showroom-urile proprii.

Well what can I say.. welcome to the club. Asa se explica si promotia de acum cateva zile.

eMAG devine partener autorizat Apple în România

eMAG primeste certificarea Apple Authorised Reseller si tinteste o triplare a vânzarilor de produse Apple în 2011

Bucuresti, 09 decembrie 2010 – eMAG, cel mai mare magazin online din România, devine partener autorizat Apple, în urma unui proces amanuntit de auditare a serviciilor de vânzare si postvânzare precum si a politicilor de marketing online si offline.

Odata cu certificarea Apple, eMAG deruleaza programe de training pentru echipa de vânzari, care va oferi servicii de consultanta de specialitate, atât online, cât si în showroom-urile din întreaga tara. De asemenea, eMAG va dedica zone speciale pentru întreaga gama de produse Apple, treptat, în toate showroom-urile din tara.

“Ne bucuram sa vedem un interes din ce în ce mai mare al consumatorilor români pentru produsele Apple dar si o atentie sporita acordata de compania Apple pietei românesti. Noul statut al eMAG în relatia cu Apple si planurile comune ne fac sa credem în triplarea vânzarilor pe toata gama Apple în 2011 fata de 2010,” a declarat Radu Apostolescu, director de marketing eMAG.

Principalele aspecte auditate de Apple în procesul de certificare au fost calitatea serviciilor oferite, consultanta si expertiza în produsele Apple, politicile de marketing si relatia cu clientii, incluzând suportul tehnic si posibilitatea de a înregistra si publica online opiniile si recomandarile consumatorilor. Ca revânzator autorizat, eMAG va beneficia de suport dedicat din partea echipei Apcom, unicul distribuitor autorizat Apple în România, împreuna cu care va derula proiecte de promovare si vânzare.