iOS 4.3 GM departe de o versiune finala

Va spuneam acum cateva zile ca iOS 4.3 GM e departe de calitatea unei versiuni finale a iOS datorita multitudinii de probleme pe care utilizatorii le intampina. Atunci va aduceam la cunostinta o problema intampinta de mine la doar cateva minute de la instalarea iOS 4.3 GM, mai exact va spuneam ca nu puteam folosi flash LED-ul terminalului iPhone 4 sub nici o forma. In imaginea de mai sus aveti rezultatul inchiderii unui apel, adica dupa ce s-a incheiat convorbirea in loc sa apara Springboard-ul a aparut acest frumos ecran negru care a disparut doar dupa un lock/unlock.

Multa lume se plange ce iOS 4.3 GM are multe bugurui si vorbim aici atat despre utilizatori de iPhone cat si despre utilizatori de iPad si iPod Touch. Personal cred ca iOS 4.3 GM va fi modificat pana pe 11 martie cand e programata lansarea oficiala. Daca va fi lansat cu aceleasi probleme pe care le are acum atunci exista sansa ca aplicarea unui jailbreak sa inrautateasca si mai mult lucrurile.

1 COMENTARIU

  1. si eu am observat lucrul asta, si anume ca are bug-uri versiunea 4.3 pe ipod touch 4g cel putin. cred ca nu va mai fi modificat si asta e versiunea finala. asta pentru ca lansarea lui ios 5.0 e in vizor si nu-i departe.