Solutia de unlock pentru iPhone 4 nu este inca gata, nici cea de jailbreak pentru iOS 4.3

Asta a  spus MuscleNerd in aceasta seara in legatura cu solutia de unlock pentru iPhone 4. Presupun ca multi dintre voi se asteptau la aceast anunt asa ca “asteptarea” continua pana cand Dev Team va rezolva toate problemele.

Solutia de untethered jailbreak ar putea veni din mai multe surse insa deocamdata nimeni nu are ceva 100% functional pregatit.

Solutia pentru downgrade de baseband in cazul iPhone 3G/3GS va fi disponibila abia dupa cea de unlock pentru iPhone 4.

32 COMENTARII

  1. ideea e ca m-am convins si saturat de mascaricii astea…dar nici nu imi dau iphone-ul pe 15 mill…mai bine il tin ipod ca si asa un ipod ajunge in magazin la 12-13 mill…

    vai ce mi-a putut strica noaptea maimutoiu asta X(

  2. Doamne cit de fericit sint. :)) ia stringeti voi banuti si lasati furaciunile. Sau platiti frumos abonament ca oamenii. Ce atita bocit dupa niste cocalari mincinosi?

  3. imi place cum toata lumea da cu pietre …. serios vorbind acum …. ce fac oameniui astia e mai mult decat ok avand in vedere ca e pe timpul lor, e munca lor, neplatita de nimeni .

    au zis ca vor avea o solutie de jb pt 4.3 si ea exista deja ….. dar e thethered. nu e deloc convenabila , stiu, dar macar exista .

    NU NE DATOREAZA nimic acesti oeameni …. nu cred ca e ok sa ii injuram pentru faptul ca nu reusesc sa realizeze un lucru , in conditiile in care nu au nici o obligatie ci o fac din pasiune

  4. @gogu nu am nimic cu faptul asta! am apreciat de fiecare data munca lor doar ca de data asta nu mai este vorba de “ca nu poate”, “ca nu e convenabil”, este vorba ca au mintit!! au spus clar ca sa nu ii mai deranjeze lumea ca ei au unlock doar ca nu il vor lansa decat dupa 4.3. Ca acum sa vina si sa spuna ca nu l-au avut niciodata! pai ce idiot face asa ceva?

  5. astia sunt precum guvernul lui Boc…citez: in curand iesim din criza…iar criza nu mai trece…asa si astia cu jb si unlock…si unlock’ul nu mai vine………

  6. @Cosmin … Aici sunt de acord cu tine …. faptul ca au mintit e de tot maroul ….. asta asa e .

    Insa ma uit ca se arunca cu oua in stanga si in dreapta de parca ne-au incalcat dreptul muncit si castigat la Unlock si JB .
    lumea tinde sa uite un aspect ….. E MOACA …. si de obicei tot ce e moaca se termina la un moment dat

    @fabby …. daca vrei un lucru facut cum trebuie fa0l cu mana t… be our guest …. parca nu mai e asa simplu nu?
    @cipi …. cipi daca Guvernul Boc nu te rupea de bani si nu ai fi simtit direct efectele negative ale actiunilor sale te-ar durea la basca de ce spun ei …. incearca sa aplici si aici chestia asta

  7. deci pana la urma la ce am prezis eu s-a ajuns. WOW
    sincer nu ar trebui sa v-a mire nimic , practic a recunoscut baiatu k ei pana acum nici macar nu au lucrat la o versiune de decodare 🙂 . faza asta ma face sa cred ca ei nu au fost platiti de apple sa intarzie , citind ce zice “omu cu steroizi” usor pot sa imi dau seama ca s-a ajuns aici doar din pura nesimtire sau incompetenta ci nimic mai mult .
    probabil de acum in colo o sa tine-ti cont sa nu mai credeti absolut nimic din ce vomita acesti impostori , pt de jumate de an tot intr-o minciuna au tinut-o.
    cine are iphone codat din toamna stie foarte bine ca povestea se repeta termene si termene noi ios-uri aceeasi vrajeala de 2 bani si impresii cat casa! sper din tot sufletul ca lumea sa renunte la tot ce inseamna jb si decodari ( zic eu daca tot dureaza jumate de an sa apara solutiile in acest timp faci economii sa mai pui ceva bani sa cumperi unul neverlock si kteva apps din store de 5-10$ sincer nu e mult , considerand asteptarea pt un amarat de unlock sau jb – parerea mea ) daca multa lume v-a face acest lucru ei o sa ramana practic pe dinafara cu tot cu jb si decodari pt nimeni nu o sa dea 2 bani pe ei.

  8. zao…era normal sa iasa cu astfel de afirmatii. Toti ”joaca” in functie de politica Apple. Sunt sigur ca vor intampina probleme si in urmatoarele 1-2 saptamani.

  9. Deci sunt fan apple din 2007 de cand a aparut iphone 2g,in general pt ios nu pt idevice in sine,dar sunt PROFUND dezamagit de ce se intampla in ultimu timp,ca orice alt roman student cu resurse minime am achizitionat si eu un ip4 codat,pe promisiunea unor oameni….si se pare ca am cumparat o caramida scumpa,imi pare rau sa o spun dar trebuie ANDROID este viitorul datorita capacitatii sale opensource,il pun la vanzare,DEZAMAGIT si SCARBIT de minciuni,numai bine