iPad la doar 1900 lei la eMAG

Astazi Apple a lansat oficial iPad 2 in SUA si a scos tableta iPad din reteaua de distributie, insa modelele disponibile in stocurile magazinelor pot fi achizitionate la preturi promotionale. eMAG afiseaza cel mai mic pret disponibil vreodata pentru tableta in oferta proprie, astfel ca iPad 16 GB Wi-Fi Only poate fi achizitionata pentru doar 1900 lei din magazinul online eMAG. Nu cred ca vom mai vedea asemenea reduceri pentru tableta iPad avand in vedere ca urmeaza sa aduca iPad 2 care cu siguranta va costa mult mai mult avand in vedere ca este un produs abia lansat pe piata.

So, iata ce preturi au tablete iPad la eMAG astazi :

O buna parte dintre aceste modele sunt disponibile si refurbished iar preturile scad cu inca aproximativ 100€ per tableta deci aveti de unde alege o tableta iPad la un pret mai mult decat bun.

Daca va intereseaza iPad 2 la pret bun si cu reducere 3% de la iDevice.ro atunci accesati acest articol.

13 COMENTARII

  1. Io am vb un pic mai mult pe langa 🙂

    Dar chiar nu se merita sa cumperi acum ipad1 mai bine te strofoci putin si ei ipad2 iar daca gasesti varianta buna direct din state

  2. Urat! Urat! Urat!
    Nu faceti decat sa vs bateti joc de cumparatorii la pretul vechi, mare si de neinteles…
    Nu faceti decat sa frustrati cumparatorii care cred in marca asta si in produsul lansat in urma cu putina vreme…

    Ceea ce se intampla acum cu iPad vs iPad2 este de fapt evitarea unei canibalizari a brandului. Spre asa ceva se indreapta i cu lansarile astea atat de rapide….

  3. Deci eMag vinde cu 453 euro un iPad 1 care se vinde dealtfel in toata Europa incepand cu de la 389 euro in jos(in Apple store in Luxemburg chiar 360).Pai nu mai bine cumpar un iPad 2 de pe siteul pe care il promovezi tu cu 523 de euro?Basca mai prind poate si o reducere de 3 la suta