iPad 2 – preturi de Romania

iPad 2 este oarecum disponibila in SUA, livrarile plasate acum in magazinele online au ajuns sa fie livrate la peste o luna distanta iar in magazinele fizice Apple si la reselleri nu se gasesc absolut deloc tablete. Unele magazine din Romanai au decis sa introduca in oferta tableta iPad 2 la niste preturi care pe mine unul m-au impresionat pozitiv. PcGarage a fost primul magazin care a introdus iPad 2 in oferta proprie la preturi destul de bune insa vad ca dupa un weekend in care stocurile s-au epuizat mai repede decat si-ar fi imaginat cineva, magazinul a decis sa mareasca preturile, ciudat nu?

Pe langa PcGarage, PcFun are iPad 2 la exact aceleasi preturi si e normal sa fie asa avand in vedere ca ambele magazine sunt detinute de acelasi patron asa ca de oriunde ati cumpara banii ajung in acelasi buzunar.Preturile incep de la 2499 Lei si ajung pana la 4099 Lei la ambele magazine iar din punctul meu de vedere vorbim despre preturi foarte bune pentru Romania pentru un produs care abia a fost lansat. Din pacate sunt mai mult ca sigur ca ei nu au nimic in stoc si ca vor creste preturile in curand si tot ce au facut acum a fost pentru a atrage putain atentie. Totusi, daca doriti sa achizitionati o tableta iPad 2 de la PCGarage,  o puteti face cu 1% reducere(care se aplica pe langa cea de 2% daca sunteti utilizator al computergames.ro) folosind acest cod voucher : M2F1FWAM.

La PC Garage veti gasi si adaptoare HDMI pentru iPad, iPad 2, iPhone si iPod Touch 4G la incredibilul pret de 200 lei fata de 39$ cu cat il vinde Apple in SUA. Daca va intereseaza sa achizitionati, beneficiati de aceeasi reducere metnionata mai sus folosind codul M2F1FWAM.

Astept cu mare interes sa vad ce preturi va avea evoMAG la tableta iPad 2 sau chiar eMAG care este reseller autorizat.

Apropo, iPad 16GB Wi-Fi only este disponibila pentru doar 1799 Lei la eMAG, cumparati cat aveti ocazia.

PS: Daca mai stiti si alte magazine unde este disponibila iPad 2 lasati link-ul lor intr-un comentariu.