iOS 4.3 si o problema neobisnuita a aplicatiei camera

Dupa instalarea iOS 4.3 GM am avut neplacuta “surpriza” de a a afla ca flash LED-ul terminalului iPhone 4 pe care il detin refuza sa functioneze. Situatia s-a rezolvat prin repornirea aplicatiei Camera deci era un simplu bug software. Intre timp am instalat versiunea finala a iOS 4.3 si astazi cand am incercat sa fac o poza cu telefonul am primit mesajul de mai sus desi acesta fusese scos din buzunar fara sa fi fost folosit in prealabil si fara sa fie cald absolut deloc. Desigur ca si de aceasta data problema s-a rezolvat prin redeschiderea aplicatiei Camera insa este prima oara(de cand detin un iPhone) cand primesc un mesaj de avertizare legat de supraincalzirea terminalului.

M-am lamurit cu aceasta ocazie ca iOS 4.3 are buguri in ceea ce priveste aplicatia Camera si flash LED-ul asa ca daca veti pati ceva similar sa stiti ca repornirea aplicatiei va rezolva problema imediat.

UPDATE: Am avut din nou probleme, acum refuza sa faca poze daca aveam flash LED-ul activat iar cand inchideam aplicatia facea poza. E o problema software extrem de suparatoare insa dupa un reset al telefonului si-a revenit … deocamdata.