Lansarea iPad 2 pe 25 martie confirmata in Marea Britanie

Desi in Cehia lansarea iPad 2 a fost amanata cu o luna, in Marea Britanie si restul tarilor datele au ramas identice, iPad 2 fiind programata pentru lansare in data de 25 martie. In imaginea de mai sus avem dovada ca tabletele iPad 2 inca sunt programate pentru lansare in Marea Britanie pe data de 25 martie ora 5:00PM, exact aceeasi ora la care au fost lansate si in SUA. In momentul de fata Apple se confrunta cu o grava criza de stoc, criza pe care eu cred ca o intretine si va recomand sa citit acest articol pentru a afla de ce. Imaginea de mai sus a fost confirmata de un presupus angajat al unui retailer din Marea Britanie care a confirmat pe un forum britanic, ca in magazinele Apple a fost tinut un briefing in care li s-a spus ca pe 25 la ora 17:00 vor lansa iPad 2.

I work at Argos UK and can confirm that we got a store briefing this morning confirming launch on Friday the 25th of March at 1700hours.

Apple are strict on the launch time and we won’t be selling before that (even though we’re only open to 7pm that day).

Desi in SUA Apple nu are indeajuns de multe tablete, se pare ca va continua cu lansarea internationala sau poate o va anula in ultimul moment. Personal cred ca Apple forteaza extrem de mult lucrurile in acest moment si cu siguranta cozile intalnite in SUA vor fi la fel de mare in tarile europene unde iPad 2 va fi disponibila.