Descarca iOS 4.3.1 pentru iDevice-ul tau

In aceasta seara iOS 4.3.1 a fost lansat oficial de catre Apple in iTunes si impreuna cu el aveti disponibila aplicatia iDevice.ro. Din pacate noua versiune a iOS 4.3.1 nu aduce foarte multe schimbari insa rezolva unele probleme pe care posesorii de tablete iPad 2 si iPod Touch 4G le aveau cu terminalele proprii. iOS 4.3.1 ar putea avea un baseband nou pentru toate iDevice-urile asa ca aveti mare grija cu el. De descarcat il puteti descarca folosind link-urile de mai jos.

9 COMENTARII

  1. frate nush ce se intampla ca mie acum nu-mi mai gaseste cartela,adik nu mai am semnal,nimik din ceea ce tine de cartela,ca si cum ar fi codat!!! ce naiba sa fac. am urmat pasi pt jailbrake si am bifat la un momdat faza urmatoare: Activate the iPhone – optiunea de a activa telefonul, bifati-o daca NU aveti cartela operatorului de unde e cumparat telefonul, daca o aveti sau telefonul e deblocat din fabrica atunci debifati-o si faceti activarea cu iTunes;
    si acum nu mai pot folosi iphone-ul ca si telefon! deci totul e ok dar nu pot primi sau trimite apeluri. ce sa fac??? va rog sa ma ajutati!!!