Pretul iPad 2 in Romania – decent, comparabil cu cel din Occident?

Incepand de aseara un nou magazin online a anuntat ca aduce iPad 2 in Romania insa din pacate vorbim despre modelul Wi-Fi Only care a fost singurul oferit spre distributie de magazinele din Romania. Daca in alte tari iPad 2 este disponibila la preturi foarte bune, in Romania cele 4 magazine care au iPad 2 in oferta au preturi care variaza intre 600 si 800€ pentru ce mai ieftin model al tabletei iPad 2. Desigur ca oficial in Romania Apple nu a lansat iPad 2 deci vorbim despre tablete cumparate de la retaileri de produse Apple si nu de la companie in sine sau de la un distribuitor autorizat din Romania.

Aseara v-am spus ca eMAG a anuntat oficial includerea tabletei iPad 2 in oferta dar ca e vorba doar despre modelul Wi-Fi only care va fi disponibil pentru livrare abia din data de 4 aprilie. Cei de la eMAG au gandit bine lansarea si in momentul de fata au cele mai mici preturi pentru iPad 2 Wi-Fi only, mai mici decat la PcGarage, PCFun sau telefonultau.eu(care are preturile cele mai exagerate dintre toti). La PCGarage si PCFun tableta a fost disponibila la preturi extrem de bune la inceput insa pe masura ce stocurile din SUA s-au “evaporat”, a crescut si pretul/disponibilitatea tabletei insa cei care au facut comenzi la vechile preturi vor primi tableta la pretul respectiv.

Revenind la subiect, cele mai ieftine tablete iPad 2 Wi-Fi only din Romania le puteti gasi la eMAG :

Modelul 3G ajunge pana la 1000€ in versiunea de 64GB, un pret mai mult decat decent pentru Romania daca ne gandim ca Altex avea iPhone 4 la 2500€ vara trecuta. Personal sunt placut surprins ca eMAG are iPad 2 la preturi atat de mici, ma asteptam la cu totul altceva. Din pacate PCGarage a pornit la fel si acum vinde iPad 2 16 GB cu aproape 700€ si adaptoare HDMI cu 100$, deci asteptati-va ca aceste preturi mici sa creasca.