Solutia de untethered jailbreak pentru iOS 4.3.1 intra in faza de beta testing

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jOz2tQH9iEA[/youtube]

Aseara v-am prezentat clipul video de mai sus unde i0n1c ne demonstreza ca exploit-ul sau pentru untethered jailbreak  functioneaza pe iOS 4.3.1 pe un iPod Touch. i0n1c a anuntat aseara ca deocamdata solutia sa nu este gata, nu functioneaza si pentru iPad 2 si nu are o data stabilita pentru lansare. Mai tarziu a revenit si a anuntat ca solutia sa de untethered jailbreak intra in faza de beta testing deci probabil in urmatoarea saptamana ar trebui sa fie lansata. i0n1c sustine ca payload-ul pentru acest exploit este unul dintre cele mai complexe facute vreodata de el si probabil unul dintre cele mai complexe facute pentru vreo alta solutie de jailbreak.

comex a ramas fara exploit-ul sau pentru iOS 4.3.1 insa a regasit altul dar asta va insemna o intarziere a dezvoltarii solutiei de jailbreak deci acum toata lumea se concentreaza pe i0n1c si solutia sa. E foarte sigur ca nu vom avea o solutie de untethered jailbreak luna aceasta dar poate in aprilie vom avea putin noroc.

5 COMENTARII

  1. Va aparea untethered jailbreak pentru 4.3.1 la fel cum a aparut si unlock-ul. Dupa ce am asteptat 8 luni sa apara, am fost anuntati k nu mai apare si drept urmare am fost nevoit sa dau 100 de euro la orange k sa imi decodez un iphone 4.. Hackerii astia ca i0n1c, comex, serif hashim, etc nu au nici un interes sa ii ajute pe posesorii de iphone. Ei doar se distreaza..