50% reducere la orice produs Zagg pentru urmatoarele 30 de minute

Dupa promotia celor de la Griffin am descoperit alta initiata de compania Zagg, celebra producatoare a foliilor InvisibleShield pentru iDevices si nu numai. Timp dde inca 30 de minute orice comanda facuta pe site-ul zagg.com folosind codul logitech va aduge o reducere de 50% la camanda voastra, indiferent ce aveti in cos. De pe zagg.com puteti cumpara o gama foarte larga de folii de protectie sau personalizate cu grafica preferata iar daca nu doriti o folie atunci poate va intereseaza o carcasa pentru iPad sau o baterie externa care poate incarca 4 un iPhone de pana la 4 ori.

Nu uitati, inca 30 de minute de promotie si codul logitech va aduce reducerea.

25 COMENTARII

  1. @piratuxxx: Site-ul ala se misca greu oricum :))
    @Mihai Cristian Petrescu: Da, despre sparq e vorba. Codul il bagi la check out. Nu incarca 4, my bad, are energie ca sa faca 4 incarcari.

  2. @zaone vreau sa-mi iau o baterie externa pentru iPhone 4. ce-mi recomanzi? merita acest zagg sparq 2.0? sau sa caut ceva mai ieftin? la noi era cu 100 ron asta https://www.fungadgets.ro/bbs-solar-mobile-charger.html . asta ar veni 50 dolari + transport 6 dolari ceva in genu. uite ce zice unu de zagg sparq 2.0: http://www.wayneschulz.com/2010/01/zagg-sparq-promises-4-iphone-recharges-can-it-deliver/
    inca ceva cautam o baterie externa care sa aibe incarcare solara, sa se poata incarca via usb. asta ar fi doar pe priza dar banuiesc ca totusi isi merita aceste “lipsuri” nu-i asa? tu ce zici merita sparq 2.0 sau nu? exista altceva mai bun sau asa la banii astia?

  3. off topic daca am facut comanda si nu stiu sigur daca mai aveam suficienti bani ca am mai luat azi niste aplicatii din appstore si nu imi ajung banii …. e vreo problema daca depun maine la prima ora ????

  4. Mai merge cuiva codul “logitech” ? Incerc sa comand un Zagg Sparq 2.0

    Degeaba reducerea asta, nu am putut sa cumpar ce-mi doream de ceva timp.
    Mersi zaone de stire oricum si pare rau ca site-ul lor tampit imi spune ca, codul introdus e invalid…X(( Multumim Americanilor pentru MILA lor!

  5. Am luat eu acumulator extern de 4 . Este si pe alb si pe negru la aprox 100 de ron pe magazingsm.ro.Cel alb tine cam 2 incarcari(de asta am eu) iar cel negru sigur tine mai putin ca e de 1500ma.Se incarca pe mufa microusb si e destul de bine finisat.

  6. Mare atentie la importuri din afara UE.
    O prima experienta a mea cu importul din SUA a fost un elicopter care costa cam 300 USD. Super pret parea, dar nu a fost sa fie. La import am platit, pe langa transport, cam 40-50 euro pentru formalitatile vamale pe care nu le face nimeni pe gratis, accize pentru produs (nu au fost mari) si TVA pe toata suma: (achizitie + transport + accize + serviciile de vama).
    In final nu a mai fost o mare afacere deloc. Am iesit cu muuuult mai mult decat daca cumparam din Germania de exemplu (UE) la acelasi pret, dar in euro.

    @Mihai Cristian Petrescu – multumim ca ne-ai luat in considerare.

  7. Eu am reusit fara probleme sa iau invisibleSHIELD pt iPad 2, repede si cu reducere ! dar cand am incercat sa iau si Logitech Keyboard Case by ZAGG for iPad 2, nu mi-a facut reducere ! Asa ca am ramas doar la folii ! Oricum, e prima oara cand iau de la ei, sa vedem cum decurg treburile ….