Video: Race After 1977 disponibil in AppStore

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8sgBHDSlArs[/youtube]

Cautati un racing game interesant de ceva timp si nu ati gasit? Ei bine va propun eu unul sub denumirea de Race After 1977 ce tocmai a fost lansat in AppStore. Scenariul jocului este construit intr-o lume apocaliptica in care cursele cu masini raman singura distractie a supravietuitorilor unui razboi nuclear. Jocul este creat pe baza unui motog grafic numit Xpect Graphics si sincer sa fiu sunt placut impresionat de ce a reusit sa faca developerul Xpect. Metoda de control nu e una dintre cele mai fericite insa eu unul am ramas cu o impresie buna in urma instalarii acestui joc, impresie mult mai buna decat in cazul Death Rally.

Race After 1977 este organizat pe 10 circuite diferite in care puteti concura folosind una dintre cele 70 de masini inclus de dezvoltatori. Jocul mi-a placut si vi-l recomand pentru ca este mult mai inteersant decat Death Rally.

Pretul initial:
Nume:
Race After 1977

 

3.99

 





Developer: Xpect
Categoria: Games


 

Descriere: They nuked the world, you race the remains! Feel the devastation of a nuclear apocalypse and enjoy hours of fast-paced racing unrivalled on the iOS platform! Slide your vehicle around amazing dusty and icy wastelands, drive on dam walls, jump across ruine…


Dimensiunea aplicatiei este: 78.6 Mb


 

7 COMENTARII

  1. sper ca doar la mine pe 3gs se misca super prost. degeaba ai tilt ca doar tu misti stanga, masina….cand vrea ea. foarte prost se controleaza. la fel de prost ca el mai mergea uber racer. eu unu nu stiu joc de masini care sa se controleze mai bine ca nfs undercover.