Baseband downgrade posibil, Dev Team va lansa solutia in viitor

Dupa anuntul privind actualizarea ultrasn0w, MuscleNerd a confirmat ca o solutie de baseband downgrade pentru iPhone 3G/3GS este posibila dar ca deocamdata alte lucruri sunt prioritare dezvoltarii ei. Daca va aduceti aminte acum 6 luni Dev Team promitea o solutie de baseband downgrade care va permite utilizatorilor sa instaleze un baseband deblocabil si sa poata face unlock. Atunci, si acum, solutia era/este asteptata de cei care au baseband de iPad si nu pot folosi functia GPS a terminalului propriu in urma acestui update. Dev Team a promis ca va rezolva problema insa iata ca solutia se lasa asteptata, la fel ca si cea de unlock.

Eu unul nu cred ca aceasta solutie de baseband downgrade va fi disponibila vreodata deoarece rolul terminalelor iPhone 3G/3GS devine din ce in ce mai nesemnificativ asa ca Dev Team se va axa pe iPhone 4/5 anul viitor. Daca aveti un terminal cu baseband de iPad si nu puteti folosi GPS-ul atunci va recomand sa il vindeti pentru ca sansele ca o solutie de baseband downgrade sa apara sunt foarte mici.

21 COMENTARII

  1. Bine ca nu lucreaza pt. iPhone 2G ! :/ in strainatate am observat ca toti au iPhone 4 , doar batranii si copiii au 3G/3G S . Cred ca lucreaza si ei la ce pot 😐
    Si m-am cam saturat de toate zvonurile astea , dar nu as vrea sa dau 100€ la orange pt unlock si peste 2 luni sa apara ultrasn0w .
    Deci … Sa speram !

  2. Si preferi sa mai stai inca 2 luni cu telefonul codat 🙂 ? Esti tare tip 😉 ! Revenind la subiect ….de fapt ce sa mai discutam de acest subiect care tinde din ce in ce mai mult spre o singura solutie si anume : sell it and buy a neverlocked phone 😉 ! Am observat ce contine in realitate ultrasn0w si o sa ma interesez in continuare care este procedura de decodare prin acest soft !

  3. Eu cred ca nu vor mai face nimc pentru asta. Softurile de navigatie vor avansa si nu vor mai funcționa pe 3G sau 3GS.

  4. @Zaone dc incurajezi ”TEAPA”” dc sa le vanda sa faca alti oameni nefericiti???Ei au acceptat acest compromis cu bb de ipad …acum sa le stapaneasca sanatosi……..

  5. Cine incurajeaza teapa? Cred ca mintea ta zboara prea departe. Nu am spusi nimanui sa traga TEAPA cuiva ci sa isi vanda telefonul, daca tu stii sa tragi tepe sau doar la asta e gandesti atunci e altceva dar nu ma acuza pe mine in mod gratuit ca instig oamenii sa traga tepe.

  6. luni e ca si vândut. După care cumpăr neverlocked 😉 GPS-ul mi-a lipsit de multe ori si chestia asta mi-a subțiat câteodată buzunarul (am mers cu taxi). Vindeti-le până mai puteți!

  7. cred ca e mai ieftin sa ti-l faci tu neverlocked…. eu am facut pentru 3 colegi pana acum…si totul a mers ca uns, pe un site din UK… in maxim 2 zile au fost deblocate…

  8. De ce oare sa-i mai bagam in seama pe sclavii astia mincinosi :)) ? Prima dovada

    Finally got ultrasn0w working fully on 4.2.1. Apple inadvertently(!) broke ultrasn0w via aggressive compiler optimization
    1:09 AM Nov 27th, 2010 via web
    Retweeted by 100+ people

    MuscleNerd

    a 2-a :))

    it covers 05.15.04 too — but yeah, really need to stay vigilant about not updating 🙁

    a 3-a

    Good progress today…everything is on track for updated ultrasn0w by Sunday/Funday at the latest (longer for iPhone4!)

    a 4-a
    Din pacate baseband-urile 05.14.02 si 05.14.04 NU POT FI DECODATE!!!!!

    REALITATEA ADICA :)) !!

    Asadar voi decideti cum sa credeti :))

  9. sa dea Domnul sa scoata odata ceva de downgrade pentru 3GS 06.15.00,ca m-am saturat sa am smartphone cu Gps si sa ma uit lung ca nici pozitia pe maps nu mi-o mai recunoaste cu exactitate.
    Cum s -au gandit ei sa ne puna sa activam ipad baseband, asa ar trebui sa se gandeasca la o solutie, in care sa facem aceasi pasi,dar in sens invers pentru 05.14.00 sau 05.15.00.
    pana atunci … doar sperante!

  10. Eu m-am apucat sa incerc solutia cu bluetooth gps extern atasat. Deocamdata am facut o comanda de gps extern mai ieftin care am inteles ca se ataseaza cu succes pe ipad2 si ipod touch 2. Aceasta solutie costa pana in 100 lei. Daca intre timp apare downgrade-ul pun gps-ul pe alte device-uri.

  11. Azi am primit gps-ul. A fost comandat pe ebay, model GlobalSat BT-359 cost 11.48 lire cu tot cu transport. GPS-ul e un pic mai mare decat un pachet de chibrituri, dar are o acuratete buna, semnal chiar si in casa (langa geam !), autonomie 10h functionare non-stop. Am instalat din Cydia cu 5 $ aplicatia BT stack GPS, am facut probe merge ok. Avantaje : GPS-ul extern nu papa repede bateria de la iphone, acuratete buna, se deconecteaza automat cand nu este folosit si intra in stand by, multumit de rezultat. Dezavantaje : in afara faptului ca trebuie sa mai tii o cutiuta de chibrituri dupa tine nu vad altceva, e oricum un lucru minor pe langa avantaje si cred ca gps-ul extern e facut sa vada mai bine satelitii decat cel din iphone. Per total o solutie de 70 lei.