redsn0w 0.9.6 RC14 compatibil cu iPhone 4

Dimineata Dev Team a lansat o noua versiune a redsn0w care face untethered jailbreak pentru iOS 4.3.2 insa iPhone 4 nu facea parte din lista dispozitivelor compatibile datorita unor probleme cu exploit-ul de untethered jailbreak. Intre timp i0n1c si-a actualizat exploit-ul iar Dev Team a actualizat redsn0w astfel incat versiunea RC14 face untethered jailbreak si pentru iPhone 4.

Tutorial pentru jailbreak aveti aici, puteti descarca noua versiune a redsn0w de aici : [download id=”127,128″]

28 COMENTARII

  1. Salut…cred ca e a5a oara cand intreb dar se vede ca esti foarte amabil zilele astea…am 4.2.1 pe un 3gs si nu imi merge youtube-ul si nu exista nici un pushfix in cydia + la usage imi arata acelas timp stanby=usage+ mananca prea multa baterie…ce sa fac?am facut jailbreak cu snowbreeze

  2. Am si eu limitele mele, daca m-ai intrebat pe facebook sau prin alte parti… nu raspund intotdeauna acolo, nu pot tine pasul cu 4 medii diferite de comunicare.
    Exista pushfix in cydia pe sursa cydia.pushfix.info, instaleaza push fix de acolo si ar trebui sa scapi de mancatul bateriei, youtube ar trebui sa mearga iar despre chestia cu stand by nu stiu.

  3. Am trimis cateva mailuri ca sa nu fiu offtopic si am lasat un comment la tutorialu cu snowbreeze..te inteleg ca ai foarte multe dar…Mersi:)

  4. sunt offtopic. dar va rog mult ajutor. am un apple tv 2 firmaware 4.1.1. l-a rezolvat cineva cu greenpoison 6.1 . e stabil? risc ceva daca il fac? am sanse sa il bricuiesc? conteaza asa mult cablu cu care il fac?

    mersi mult. poate se gaseste cineva sa imi raspunda

  5. Cei ce aveti instalat 4.3.2 cum se comporta bateria??, la mine prin trecere de la 4.2.1 la 4.3.1 am perdut cam o ora din timpul de folosire al telefonului

  6. . scuze de offtopic zaone. bodoo. inteleg ca ai aptv2. nu dai o adreesa de contact un messenger ceva sa te intreb una alta. pretty please.

  7. rugaminte la cei care au facut acest jailbreak pe iphone 4:
    postati si spunesti ce merge si ce nu merge! avem experienta de la RC 09 pe 4.3.1 cand erau probleme cu butonul silent si youtube din springboard
    merci si asteptam vesti !!!!!

  8. Salut tuturor
    Am 4.2.1 si as vrea sa fac update la 4.3.2 fara update de baseband
    cum realizez acest lucru ca sunt in ceata rau ?
    lamuritima si pe mine va rog

  9. @Andrei Cosmin folosind Sn0wbreeze 2.6 pe Windows sau astepti sa apara saptamana asta PwnageTools pentru mac. Asteapta sa faca zaone un tutorial pentru Sn0wbreeze 2.6, sau il folosesti pe cel pentru 4.3.1, numai ca in loc de firmware 4.3.1 folosesti 4.3.2.

  10. Zaone cum merge 4.3.2, merita sa renunt la 4.2.1? Mai sacadeaza cand dai sa apaleze pe cineva, adica deschide mai greu? Ca 4.3.1 stiu ca asa facea. Astept un raspuns si o parere de la tine. Mersi.