In aceasta seara Apple va anunta rezultatele financiare pentru Q2 2011

In aceasta seara apple va tine o conferinta audio in care va prezenta rezultatele financiare pentru Q2 2011, un sfert de an cu lansarea unei tablete iPad 2 dar si cu un dezastru in Japonia care a afectat capacitatea companiei de a livra produse la timp. Se estimeaza ca in acest Q2 Apple va inregistra rezultate ceva mai bune decat in Q1 2011, mult mai bune decat in aceeasi perioada a anului trecut insa putin sub ceea ce estimau analistii americani. Dezastrul din Japonia pare a fi principalul “vinovat” insa Apple isi va reveni cu siguranta in Q3.

Apple’s conference call webcast discussing Q2 – 2011 financial results will begin at 2:00pm PT/5:00pm ET on Wednesday, April 20, 2011.

Please note that comments made during this call may include forward-looking statements that are subject to risks and uncertainties, and that actual results may differ materially from these forward-looking statements.

Conferinta pentru prezentarea rezultatelor din Q1 2011 a inceput la ora 0:00 si de data aceasta situatia pare a fi identica. Probabil Apple va anunta cifre oficiale privind numarul de terminale iPhone, iPod sau tablete iPad vandute de la lansarea lor si pana in prezent, insa am aflat de la Samsung astazi cateva cifre neoficiale. Steve Jobs probabil nu va participa deci totul ramane in seama lui Tim Cook.