Preturi pentru iPad 2 in Romania – tabel comparativ actualizat

Saptamana trecuta am scris un articol in care va prezentam preturile pentru tableta iPad 2 in Romania, ilustrand magazinele care au cele mai mici preturi de pe piata. De atunci si pana acum unele magazine au scazut preturile la produsele disponibile in stoc, asa ca m-am gandit ca ar fi util sa fac un update tabelului acum inaintea Pastelui cand toata lumea cauta cadouri. In lista veti observa si magazinul Domo care a inclus recent in oferta tableta iPad 2. Cu rosu am ilustrat magazinele care au schimbat preturile de la vechiul articol si pana acum iar dupa cum vedeti CEL a schimbat preturile pentru toate modelele de tablete iPad 2. compara

Puteti compara vechile si noile preturi uitandu-va la imaginea de mai sus si la tabelul de mai jos. Sper sa va fie de ajutor in alegerea unei tablete iPad 2 cat mai ieftine.

[table id=5 /]

12 COMENTARII

  1. In Italia varianta de 16GB WiFi+3G costa 600€ x 4.1 = 2 460 RON , cu aprox. 1 000 de lei mai ieftin decat la noi. Firmele acestea castiga atitia bani numai ca duc un iPad de colo pana colo.

  2. Cum nu e diferența ? In toată Europa cel de 64GB 3G e 800€ iar la noi 1025 €adică 28% in plus ! Nu mai vorbesc de state ca acolo e cu tot cu taxe cam 625 € ( 829+8%)

  3. Un SE F305,HTC Pouch PO C310(toc),microSD 8GB Kingston si acus poate imi iau de la ei un Samsung Galaxy S. Sunt global moderator pe forumul acelui site(telefonul***.eu) Toate produsele sunt noi sigilate cu garantie 2 ani si cu factura.