Cartelele Gevey 3G SIM si unlock pentru iPhone in Romania

Avand in vedere ca Apple a blocat posibilitatea de a mai face decodare permanenta terminalelor iPhone, acum multi dintre voi probabil se gandesc la achizitionarea unei cartele Gevey 3G SIM. Site-ul oficial pe unde se vindeau aceste cartele este inchis la ora scrierii acestui articol insa presupun ca in zilele urmatoare va fi redeschis. Acolo se specifica pretul oficial pentru aceste cartele si daca voi gasiti in Romania cartele Gevey 3G SIM la preturi semnificativ mai mici atunci cel mai probabil acele cartele sun false. Producatorii cartelei acorda discount-uri pentru achizitii mari insa discount-ul nu este extraordinar de mare.

Am scris deja un articol in care puteti afla cum sa faceti diferenta dintre o cartela Gevey 3G SIM normala si una falsa si va recomand sa il cititi inainte de a achizitiona o asemenea cartela. Pozele afisate pe diversele site-uri unde se vand asemenea cartele pot sa nu reflecte realitatea deci produsul final care ajunge la voi ar putea fi altul. Mi s-a confirmat faptul ca pe easydeal.ro nu se vand cartele Gevey 3G originale insa ca ele functioneaza fara probleme pentru unii. Daca ati achizitionat o cartela de acolo o puteti returna inapoi in maxim 10 zile de la achizitie in cazul in care nu sunteti multumiti de ea.

In final, aveti mare grija, in Romania majoritatea celor care pretind ca vand cartele Gevey 3G vand defapt falsuri. Aceste falsuri functioneaza in mare parte destul de bine insa exista sansa ca pe Orange sau Vodafone sa nu functioneze corespunzator sau deloc asa ca aveti grija.