Tutorial: Tethered jailbreak iOS 4.3.3 pentru iPhone, iPad si iPod Touch(Windows,Mac)

iOS 4.3.3 este disponibil de mai bine de o ora insa comex a confirmat deja ca exploit-ul pentru untethered jailbreak descoperit de i0n1c inca este disponibil si poate fi folosit. Deocamdata nici un program de jailbreak nu recunoaste firmware-ul iOS 4.3.3 insa in curand vor fi disponibile versiuni revizuite ale redsn0w, PwnageTool si sn0wbreeze. Pana la solutia de untethered jailbreak pentru iOS 4.3.3  va prezint acum o metoda rapida de a face tethered jailbreak.

NU faceti update daca aveti nevoie de unlock. Update-ul la iOS 4.3.3 va actualiza si baseband-ul vostru si nu veti putea face decodare. Nu stiu daca ultrasn0w este compatibil cu iOS 4.3.3 deocamdata asa ca nu incercati inca.

Am facut jailbreak pe iOS 4.3.3 folosind aceasta metoda, Cydia functioneaza.

Puteti face jailbreak pentru urmatoarele dispozitive :

  • iPhone3GS
  • iPhone4 (GSM)
  • iPod touch 3G
  • iPod touch 4G
  • iPad1

Pasul 1

Descarcati iOS 4.3.2 pentru terminalul vostru de aici.

Descarcati iOS 4.3.3 pentru terminalul vostru de aici.

Pasul 2

Faceti update la iOS 4.3.3 insa daca aveti nevoie de unlock ramaneti la versiunea curenta de iOS deoarece ultrasn0w nu functioneaza pe iOS 4.3.3 deocamdata! Probabil un patch pentru ultrasn0w va fi disponibil in viitorul apropiat insa deocamdata ramaneti la versiunea veche a iOS.

Descarcati redsn0w 0.9.6 rc14 de aici: [download id=”127, 128″]

Pasul 4

Conectati terminalul la PC. Deschideti redsn0w(daca aveti Windows 7 va recomand sa folositi redsn0w in compatibility mode cu Windows XP), apasati butonul Browse,selectati ipsw-ul iOS 4.3.2 descarcat la pasul 1 si apasati Next. redsn0w va implementa exploit-ul si va trece la pasul urmator.

Pasul 5

Bifati Install Cydia si apasati next.

Pasul 6

Acum trebuie sa introduceti telefonul in DFU MODE. Mai intai inchideti terminalul, apoi apasati Next si redsn0w va va arata cum sa introduceti telefonul in DFU Mode.

  • tineti apast butonul power 3 secunde;
  • fara a da drumul butonului power apasati si pe butonul Home 10 secunde;
  • dupa ce trec cele 10 secunde dati drumul butonului Power si telefonul ar trebui sa fie deja in DFU Mode iar redsn0w va incepe sa implementeze exploit-ul.
  • Daca totul a functionat si jailbreak-ul a fost implementat atunci ar trebui sa aveti imaginea aceasta afisata in redsn0w.

Pasul 7

Daca totul decurge bine ar trebui sa aveti un iPhone jailbroken insa din pacate “distractia” nu se opreste aici. Terminalul vostru este jailbroken dar aplicatiile nu functioneaza pe el deoarece aveti un tethered jailbreak. Trebuie sa urmati pasii de mai jos pentru a boota in tethered mode si a putea folosi Cydia, Safari si alte aplicatii.

Pasul 8

Reintroduceti terminalul in DFU Mode urmand instructiunile de la Pasul 6.

Pasul 9

Deschideti redsn0w, selectati iar ipsw-ul pentru iOS 4.3.2, apasati Next si selectati optiunea Just boot tethered now.

Dupa ce terminalul porneste ar trebui sa aveti acces la toate aplicatiile fara nici o problema. Acest pas trebuie repetat de absolut fiecare data cand terminalul se reseteaza pentru ca altfel nu va mai porni absolut deloc. Aceasta solutie de jailbreak este temporara asa ca daca nu doriti sa va bateti capul cu un tethered jailbreak mai puteti astepta.