iPhone 4 alb – iata ce diferente sunt intre modelul de acum si cel din vara anului 2010

In cadrul WWDC-ului de vara trecuta Apple a anuntat lansarea versiunii albe a iPhone 4 si a avut desigur cateva dispozitive disponibile pentru teste in cladirea din San Francisco unde a avut loc WWDC. Din pacate la lansarea iPhone 4 s-a anuntat ca versiunea alba nu va fi disponibila insa Apple a fabricat destule unitati albe in China. O parte dintre aceste unitati au ajuns in mainile unor persoane care au inceput sa le vanda pe eBay la preturi ce ajungeau pana la 1000$.

In imaginea de mai sus avem 2 terminale iPhone 4 albe, cel din stanga produs in vara anului 2010, cel din dreapta pus in vanzare saptamana trecuta. La o prima vedere se poate observa ca senzorul de proximitate a fost modificat pentru a functiona fara problemesi parca exista o usoara diferenta in ceea ce priveste culoarea.

In ceea ce priveste butonul Home, se poate observa destul de clar cat difera culoarea sa de cea a restului carcasei si vorbim aici despre terminalul produs vara trecuta. Atunci toata lumea a observat ca terminalele expuse pentru teste nu erau uniform colorate si pentru Apple problema s-a rezolvat prin amanarea lansarii.

Al treilea motiv al amanarii are legatura cu camera dispozitivului care ar fi avut probleme in a face poze din cauza unor probleme legate de scapari de lumina. Apple a lucrat 10 luni de zile pentru a rezolva aceste probleme, terminalul este acum disponibil pe piata si e posibil ca Pantera alba sa il aduca si la Orange Romania in viitorul apropiat.