1.5 comenzi pe minut pentru iPhone 4 alb la Orange Romania

Aseara, la doar o saptamana dupa lansarea internationala a versiunii albe a terminalului iPhone 4, Orange Romania a lansat abonamentul Pantera alba(in editie limitata) impreuna cu terminalul iPhone 4 alb. Desi lansarea a avut loc la ora 0:00 un reprezentant al companiei Orange a publicat pe Twitter o informatie destul de interesanta privind numarul de comenzi inregistrate. Intre 0:00 si 0:15(ora publicarii tweet-ului) s-au inregistrat in jur de 1.5 comenzi pe minut pentru iPhone 4, destul de putin as zice eu pentru Romania.

Important este ca s-a publicat o cifra privind vanzarile, lucru pe care Orange nu l-a facut pana acum in ceea ce priveste terminalul iPhone, indiferent de model. iPhone 4 alb este in continuare disponibil numai in magazinul online numai in versiunea de 16 GB insa daca il cumparati cu abonamentul Pantera alba aveti 20% reducere la plata abonamentului pana la sfarsitul anului plus internet fara limite de viteza sau GB.

Stiu ca aseara 2 dintre vizitatorii iDevice.ro si-au cumparat cate un iPhone 4 alb, mai sunt si altii? Terminalele iPhone 4 albe comandate acasa ar putea fi livrate sambata iar cele comandate in Shop-uri vor ajunge undeva in cursul saptamanii viitoare.

In magazinele fizice terminalul ar putea fi disponibil in saptamanile viitoare.