Tutorial: Untethered jailbreak iOS 4.3.3 pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu redsn0w 0.9.6 rc15(Windows, Mac)

Astazi Dev Team a lansat redsn0w 0.9.6 RC15 care ne permite sa facem untethered jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Solutia de jailbreak utilizeaza untethered jailbreak exploit-ul lui i0n1c pe care Apple omite deocamdata sa il inchida. Noua versiune a redsn0w ne aduce posibilitatea de a activa gesturile multitouch pentru oricare dintre terminalele noastre. Din pacate aceasta versiune a redsn0w NU este compatibila si cu ultrasn0w deci daca faceti jailbreak cu ultrasn0w NU veti putea face unlock iPhone-ului vostru.

Daca ati facut tethered jailbreak cu tutorialul acesta atunci puteti aplica linistiti peste el untethered jailbreak-ul facut cu redsn0w 0.9.6 RC 15.

redsn0w 0.9.6 RC15 este compatibil cu :

  • iPhone3GS
  • iPhone4 (GSM)
  • iPod touch 3G
  • iPod touch 4G
  • iPad1
  • AppleTV2G (v4.3 8F202)

Pasul 1

Descarcati iOS 4.3.3 pentru terminalul vostru de aici. Instalati ultima versiune a iTunes de aici.

Pasul 2

Faceti update la iOS 4.3.3 din iTunes insa NUMAI daca nu aveti nevoie de unlock. Daca doriti sa va si decodati iPhone-ul atunci faceti un urmati acesti tutorial disponibil NUMAI pentru Mac OS X.(disponibil imediat)

Pasul 3

Descarcati redsn0w 0.9.6 rc15 de aici: [download id=”130, 131″]

Pasul 4

Conectati terminalul la PC. Deschideti redsn0w(daca aveti Windows 7 va recomand sa folositi redsn0w in compatibility mode cu Windows XP), apasati butonul Browse,selectati ipsw-ul iOS 4.3.3 descarcat la pasul 1 si apasati Next. redsn0w va implementa exploit-ul si va trece la pasul urmator.

Pasul 5

Aici avem o multitudine de optiuni. Daca vreti sa faceti doar jailbreak atunci bifati doar optiunea Install Cydia si apsati Next. Daca doriti sa activati gesturile multitouch bifati si Enable multitask gestures iar daca doriti sa activati si boot logo animat atunci bifati Allow Boot animation dupa care apasati Next.

Pasul 6

Acum trebuie sa introduceti telefonul in DFU MODE. Mai intai inchideti terminalul, apoi apasati Next si redsn0w va va arata cum sa introduceti telefonul in DFU Mode.

  • tineti apast butonul power 3 secunde;
  • fara a da drumul butonului power apasati si pe butonul Home 10 secunde;
  • dupa ce trec cele 10 secunde dati drumul butonului Power si telefonul ar trebui sa fie deja in DFU Mode iar redsn0w va incepe sa implementeze exploit-ul.
  • Daca totul a functionat si jailbreak-ul a fost implementat atunci ar trebui sa aveti imaginea aceasta afisata in redsn0w.

Pasul 7

Daca totul decurge bine ar trebui sa aveti un iPhone jailbroken si functional.

Din pacate decodare nu mai puteti face daca ati facut jailbreak cu redsn0w.