redsn0w 0.9.6 RC16 ar putea imbunatati autonomia bateriei pe iOS 4.3.3

redsn0w 0.9.6 RC16 a fost lansat astazi de catre Dev Team pentru a rezolva problemele cu functionalitatea butonului silent insa folosirea acestei solutii de jailbreak ar putea aduce un alt beneficiu. i0n1c, cel care a facut untethered exploitul pentru iOS 4.3.3, spune ca redsn0w 0.9.6 R16 ar putea imbunatati autonomia bateriei dupa jailbreak. El spune ca prima versiune a redsn0w pentru iOS 4.3.3 avea o problema cu prioritizarea proceselor insa el a reusit sa o repare in noul exploit deci teoretic ar trebui sa sesizam o imbunatatire a autonomiei bateriei.

Desigur ca totul e doar o presupunere asa ca nu va puneti prea multe sperante in asta Puteti descarca redsn0w 0.9.6 RC16 de aici : [download id=”130, 131″]

29 COMENTARII

  1. @zaone daca inainte sa fac restore dau click dreapta in Itunes pe iphone si dau TRANSFER PURCHASES,dupa restore cand fac sincronizarea apar si app din Installous(care is pe bani)?

  2. Gata! Am facut peste, din cate vad faza cu butonul de silent merge cum trebuie, cu bateria vom vedea. Oare sa continui sa las Ping dezactivat?

  3. @zaone daca inainte sa fac restore dau click dreapta in Itunes pe iphone si dau TRANSFER PURCHASES,dupa restore cand fac sincronizarea apar si app din Installous(care is pe bani)??

  4. salut, zaone…am vrut sa fac restore la un i4 cu 4.2.1 pt ca vroiam sa pun 4.3.3….cand dau restore imi da eroarea 2009 iar tel este in recovery mode…ce pot face…plz help

  5. Eu am avut 4.3.1 pina simbata cind am instalat 4.3.3 si vreau sa va spun ca sunt foarte multumit. Bateria tine mai mult iar semnalul operatorului de retea este intotdeauna la maxim.

  6. Dupa ce i-am refacut jailbreak cu ultima versiune am pierdut tot din cydia (au ramas instalate in telefon, dar cydia nu le mai vedea). Am reinstalat din not tot si nu pare sa faca probleme.
    Am refacut jailbreak in speranta ca va tine bateria mai mult.

  7. zaone, am avut tel activat, jail, si deblocat cu gewey la versiunea 4.2.1….am facut update&restore la 4.3.3 dupa care s-a dezactivat….acum este in emergency call….ce pot face sa-l activez din nou?

    multumesc

  8. Da normal ai nevoie de jailbreack. Foloseste redsn0w pt jail. Mai multe detalii daca sti engleza gasesti si pe iclarified.com sau cred ca si aici exista un tutorial de instalare. Succes. Apropp ai face bine sa inveti sa fol tiny umbrella pentru a iti pastra basebandul. E doar un sfat. Bafta.

  9. Marian…eu intrebam daca sigur se activeaza dupa jailbreak….jailbreak stiu sa fac dar nu stiu sigur in legatura cu activarea….merci pt sfaturi

  10. Se activeaza prin jailbreak da. redsn0w e singurul care functioneaza fara custom ipsw.
    @Marian: Detaliile sunt si aici in romana, exact acelasi.

  11. Coincidenta sau nu, am pus v16 peste v15 pe iPod-ul Touch 3G al meu si de 2 zile nu l-am folosit si a ramas la acelasi procentaj bateria. L-am lasat la 95% si dupa 2 zile tot la 95% l-am gasit.