Vechile modele de iDevice-uri se vand mai bine decat noile terminale Android

iPhone 3GS si iPad reprezinta trecutul pentru Apple, un trecut nu prea indepartat care inca se dovedeste a fi extrem de profitabil pentru gigantul din Cupertino. Cele 2 dispozitive au fost “trecute pe linie moarta” de catre Apple imediat ce iPad 2 si iPhone 4 au fost lansate pe piata. Desi iPhone 3GS este disponibil doar in versiunea de 8 GB iar iPad nu exista deloc la Apple ci numai la partenerii companiei, cele 2 produse se dovedesc a fi extrem de profitabile inca, ba chiar mai profitabile decat noile terminale Android.

Interestingly, our April checks indicated continued strong demand for the iPhone 3GS at AT&T and iPad 1 at Verizon, as these older generation products with reduced prices often outsold new Android products. We believe this highlights Apple’s significant competitive advantage, and these older products help Apple offer a tiered pricing strategy at key channels.

Informatia vine de la analist american care a investigat vanzarile marilor operatori de telefonie mobila din america si a descoperit ca iPhone 4 este de departe cel mai bine vandut smartphone. Nici 3GS-ul sau tableta iPad nu stau mai rau, ele inregistreaza vanzari foarte bune, chiar mai bune decat a unor smartphone-uri noi abia lansate pe piata. Nici un smartphone/tableta cu Android nu au reusit sa depaseasca iPhone 3GS sau iPad in ceea ce priveste vanzarile si dupa cum se prezinta situatia niciunul nu o va face in viitorul apropiat.

Samsung Galaxy S II inregistreaza vanzari foarte bune insa e inca departe de a intrece vreun iPhone in ceea ce priveste profitul generat.

3 COMENTARII

  1. N8 e o troaca.degeaba are camera de 12.e ca si cum ai avea un iphone si sa nu te conectezi in veci la wlan sau net mobil.N 8 are angry birds si inca o aplicatie doua in rest e trist.mai bine iphone 3 g