Carcasa pentru iPhone 5 aduce in prim-plan un ecran mai mare si un flash LED repozitionat

Pe celebrul site de licitatii din Asia, alibaba.com, a aparut o noua carcasa care se presupune a fi pentru viitorul iPhone 4S/5. Noua carcasa aduce in prim-plan in terminal iPhone cu ecran mai mare, probabil de 3.7 inch, care acopera aproape de tot lateralele terminalului acoperind bezelul. Pe langa ecranul marit avem si o repozitionare a flash LED-ului care acum se regaseste in partea dreapta sus pe aceeasi linie cu  camera. Sincer sa fiu e destul de neobisnuita repozitionarea LED-ului de langa camera insa orice e posibil la Apple si probabil mutarea are legatura cu modul in care terminalul ar inregistra pozele. Unii spun ca ar fi vorba despre implementarea unui mini-proiector dar ma cam indoiesc de asa ceva.

1.100% brand new high quality crystal case for iphone 5g .
2. Provides a comfortable grip, added protection against accidental drops .
3. Perfectly fits the iPhone 5g, easy to insert and remove .

Aseara v-am prezentat un zvon in care se spuneau lucruri total diferite fata de iPhone 5 care defapt s-ar numi iPhone 4S. Se sustine ideea ca noul terminal ar avea destul de putine modificari in ceea ce priveste design-ul dar carcasa de pe alibaba.com prezinta o alta “poveste”. Carcasele aparute pe acel site au fost aproape intotdeauna in concordanta cu realitatea deci e foarte posibil sa vedem pentru prima oara un nou feature al iPhone 4S/5 si presupun ca e vorba de ecranul de 3.7 inch.

18 COMENTARII

  1. Eu mor cand vad … ecran 3.7″. De ce sa puna de 3.7″? Cu ce m-ar incalzi pe mine, ca eventual posesor, o diagonala mai mare cu 0.2″ decat actualul. De ce nu 4″ daca tot il vor mari. Iar 4″ e limita maxima a perfectiunii.

  2. de accea ar pune un 3,7 ca intara in actuala dimensiune a iphonului , la 4 ichi ar trebui sa mareasca si dimensiunea tel si apple poate nu doreste acest lucru

  3. Voua va place ceea ce vedeti in imaginea de mai sus? Ideea ca lateralele terminalului sa fie atat de subtiri, ceva de genul a ceea ce este in poza, mi se pare neinspirata. La cat de aspectuos este designul lui iPhone 4 alegerea lor(daca este aceasta) nu cred ca va avea prea mult succes. Mie personal mi se pare urat si nu cred ca l-as achizitiona. Dar este doar un zvon, nu?
    Numai bine!

  4. 4 inch ar fi o mare tampenie din partea Apple, eu personal cred ca 3.7 inch ar fi perfect pentru un smartphone decent si de bun gust.
    De ce trebuie sa copieze Apple pe cei de la Samsung doar ca sa aiba aceasi diagonala cu rivalul ?
    Fie ca unii dintre noi nu vor sa recunoasca dar iPhone-ul este un CONCEPT de smartphone, iar Apple va continua sa pastreze anumite elemente ce l-au facut asa de celebru cu acest telefon si aici ma refer la diagonala perfect aleasa.

  5. Pentru ca Apple sa mareasca ecranu , le trebuie un ecran cu o rezolutie mare pentru ca nu pot renunta la Retina Display .
    In al doilea rand , dupa cum a spus si lukeslywalker , nu pot pune de 4 inch deoarece ar trebui marita forma telefonului care , dupa parerea mea si a altor milioane , este perfecte – nici prea mare nici prea mica ;
    Nu cred nici in ecranul de 3,7inch dar este posibil ; Nu cred deoarece ar trebui sa subtieze marginile si nu stiu daca ar mai arata la fel de bine .