Asculta noile \”voci\” implementate in Mac OS X Lion

  Salut, bine ai venit pe iDevice.ro! Daca doresti sa fii mereu la curent cu cele mai noi informatii despre Apple si domeniul IT, atunci urmareste-ne pe Facebook, Twitter, pagina de Facebook sau descarca aplicatia iDevice.ro!

V-am spus in weekend ca Apple a implementat o serie de voci noi in Mac OS X Lion pentru functia text-to-speech. Aceste voci au fost implementate folosind tehnologia companiei Nuance care este specializata in sisteme text-to-speech si speech-to-text. Partea interesanta este ca acum Mac OS X Lion stie sa recite text in peste 30 de limbi printre care si limba romana iar eu nu pot decat sa ma gandesc la felul in care ar putea fi implementat un asemenea sistem si in iOS. Text-to-speech ar fi una, dar un sistem de recunoastere a comenzilor vocale sau unul care sa scrie dupa dictare in limba romana ar fi chiar grozav pentru noi si ar aduce iDevice-urile pe picior de egalitate cu terminalele Android.

Pana una alta aveti mai jos cateva dintre noile voci folosite in Lion. Toata lumea le lauda considerand ca reprezinta o mare imbunatatire fata de vechile voci din Mac OS X, voi ce parere aveti?

Ascunde reclamele, discuta in noul chat, afla ce alte beneficii ai ca si membru inregistrat!