Apple angajeaza actori pentru spoturile publicitare pentru iPhone 5?

Pe langa informatia privind departamentul de PR pentru iPhone al Apple care chema jurnalisti la WWDC, a aparut o oferta de munca pentru un spot publicitar ce urmeaza sa fie facut pentru promovarea iPhone 5. Oferta de munca a aparut pe site-ul Craigslist.com iar in anunt se specifica foarte clar ca e vorba despre un spot publicitar pentru iPhone 5. Compania care a publicat anuntul l-a tinut activ doar o singura zi insa cu o luna inainte publicase un anunt similar dar atunci specifica doar ca e vorba de un spot publicitar pentru iPhone. Mie unul mi se pare putin cam ciudata mentiunea iPhone 5 in anunt insa trebuie retinut faptul ca dupa doar o zi anuntul a disparut de pe site-ul respectiv.

Anul trecut in exact aceeasi perioada Apple incepea filmarile pentru spoturile publicitare ale iPhone 4 care aveau sa fie mai tarziu prezentate la WWDC. Atunci totul s-a aflat multumita unei actrite care s-a plans pe Twitter despre producatorul care va face spoturile insa acum aflam prin intermediul unor oferte de munca. Este foarte posibil ca anuntul sa fie doar o pacaleala insa e la fel de posibil ca totul sa fie adevarat. Pe 6 iunie vom afla sigur.

2 COMENTARII

  1. Doamne …. Oare cate speculatii vom Mai vedea pana pe 6 iunie? Eu unul sunt satul de ele. O fi iOS 5, o fi iPhone 5, or fi compatibile, suportabile etc. Prea multe comentarii …