Castigatorii concursului organizat de EasyDeal.ro si iDevice.ro

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MmLRfKTK45A[/youtube]

Incep prin a va multumi tuturor pentru participarea la concursul care a luat sfarsit astazi. Peste 400 de concurenti s-au inscris pentru a castiga unul dintre cele 3 premii puse in joc iar pentru iDevice.ro este un nou record in ceea ce priveste numarul de participanti inscrisi la un concurs pentru accesorii. Le multumesc si celor de la EasyDeal.ro pentru accesoriile oferite si nu va mai tin in suspans.. iata castigatorii :

Concurentul marcat ca neconfirmat trebuie sa imi prezinte o dovada ca a respectat regulamentul concursului, adica trebuie sa imi prezinte un cont de Twitter/Facebook unde ma are adaugat ca prieten si unde a dat un tweet sau un share la pagina concursului. Daca pana maine la ora 12:00 nu voi primi dovada voi alege alt castigator pentru carcasa. Pentru cei care nu au castigat nimic, nu va temeti, sezonul concursurilor abia a inceput 😉

UPDATE: Claudiu88 a fost descalificat pentru ca nu a respectat regulamentul. Mihai Cristian Petrescu este noul castigator al uneic arcase Angry Birds pentru iPhone 4!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8l7AoTqDL1Q[/youtube]