Urmareste conferinta WWDC 2011 impreuna cu membrii comunitatii iDevice.ro!

Cateva zile ne despart de conferinta de deschidere a WWDC 2011 unde Steve Jobs impreuna cu anumiti membri ai echipei de conducere ai Apple vor prezenta Mac OS X Lion, iOS 5, iCloud si poate “one more thing”, un iPhone 5. Conferinta este programata pentru luni 06 iunie 2011 la ora 20:00 insa eu va astept incepand cu ora 19:30 aici pe iDevice.ro sa discutam despre tot ceea ce se prezinta in cadrul conferintei, asa cum am facut si anul trecut. In 2010 Apple a transmis in direct keynote-ul de deschidere al WWDC 2010 si cei cu Mac-uri au putut sa vada tot, cei cu Windows au intrat pe zaone.ro(pe vremea aceea) si au putut viziona un feed live al conferintei.

Anul acesta sper sa avem parte de un feed LIVE din partea celor de la Apple sau macar de un stream LIVE de la eveniment facut de o alta persoana. Daca va exista vreo transmisiune in direct de la conferinta Apple fiti siguri ca o veti putea viziona aici pe iDevice.ro. Pana una alta notati-va in calendar ca luni la ora 20:00 incepe WWDC 2011 si eu va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ce se prezinta! Nu uitati sa va anuntati si prietenii iar eu va voi anunta cand incepe conferinta prin intermediul noii aplicatii iDevice.ro.

14 COMENTARII

  1. “In 2010 Apple a transmis in direct keynote-ul de deschidere al WWDC 2011”

    Poate că ar fi fost bine să știm de pe atunci ce se va anunța luni, nu-i așa? 😉

    Revenind în 2011, vei face un life blog cu ocazia evenimentului, sau doar analiza post factum?

  2. […] Apreciez comentariile voastre lasate in review-urile din App Store, va multumim tuturor si ne bucuram ca va place. Sper sa folositi aplicatia in continuare cu placere si haideti sa o aducem in topul celor mai bune aplicatii gratuite din App Store Romania. Nu uitat ca maine seara va astept pentru a discuta despre WWDC 2011. […]