Video: Aplicatia iDevice.ro 1.1 este disponibila in App Store!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rDVU_urQ7to[/youtube]

Au trecut 2 saptamani de la trimiterea aplicatiei iDevice.ro v1.1 la Apple si iata ca in sfarsit a fost aprobata aseara dupa un lung proces de verificare. Stiu ca multi dintre voi asteapta aceasta versiune inca din luna martie, ei bine am reusit intr-un final sa v-o aducem intr-o versiune noua, imbunatatita si universala. In primul rand veti constata ca am modificat complet UI-ul aplicatiei, cred ca acesta este mai prietenos si mult mai aratos. In al doilea rand am implementat un nou sistem de notificari push care nu ar trebui sa va mai trimita notificarile de mai multe ori. As vrea sa stiu de la voi daca mai primiti notificari dupa instalarea aplicatiei pentru a fi siguri ca totul merge cum trebuie.

Am implementat modulul de auto-rotatie in aplicatie astfel ca puteti sa cititi articolele si in landscape mode. S-au facut cateva imbunatatiri la core-ul aplicatiei pentru a functiona mai bine, s-au rezolvat si cateva buguri si am reintrodus forumul in aplicatie asa ca de acum puteti intra linistiti pe forum. Trebuie sa mai gasesc o tema mobila pentru forum insa deocamdata nu am avut timp pentru asa ceva. In final avem versiunea pentru iPad care cred ca va fi pe gustul tuturor. Si acolo functioneaza desigur landscape mode si cred ca este un mod mult mai placut de a citi site-ul si de a avea acces la toate sectiunile importante.

Sper sa va placa aplicatia, nu uitati sa ii faceti update si sa lasati un review in App Store daca va place. Le multumesc lui Victor pentru ca a avut rabdare sa refaca aplicatia si lui Cosmin care a facut toata partea grafica. Fara ei aplicatia nu ar fi ajuns la voi in versiunea actuala. Tin sa mentionez ceva, avand in vedere ca aplicatia ruleaza uiwebview, lasati articolele sa se incarce complet inainte de a incepe navigarea prin pagina. Uiwebview nu afiseaza patratele in portiunile neincarcate a unei pagini web, afiseaza continutul insa daca faceti scroll imaginile sunt afisate greoi. Cam asa se va intampla si in versiunea pentru iPhone a aplicatiei asa ca va recomand sa lasati sa incarce intai pagina si abia apoi sa incepeti navigarea prin ea. Uiwebview a fost conceput prost de Apple si asa functioneaza, nu avem ce sa ii facem.

Haideti sa o aducem din nou pe primul loc in topul celor mai descarcate aplicatii din App Store Romania.

 

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

 

Gratuit

s 

 





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: News


 

Descriere: iDevice.ro este cea mai mare comunitate a utilizatorilor de iPhone/iPad si iPod Touch din Romania.

Aici veti gasi zilnic cele mai noi stiri, cele mai noi aplicatii disponibile gratuit sau la reducere plus…

 


Dimensiunea aplicatiei este: 2.6 Mb


 

 

69 COMENTARII

  1. Am primit notificari fara probleme si “nedublate”.

    Toate feature-urile noi sunt foarte ok, in schimb sunt pic dezamagit de interfata noua, imi placea mai mult cea veche.

  2. @ zaone …aplicatia arata bine dar cand incerc sa accesez sectiunile ” trimite stirea” sau “contact” imi iese din aplicaitie ai vr-o idee de ce ? Am in iph4 os 4.3.3 JB cu Snowbreze .

  3. Problema este de cind am facut update la 4.3.3. cind aveam 4.1 primeam notificari fara probleme ! am terminalul activat cu redsn0w si am inchis si am redeschis terminalul dar tot nu primesc notificari !!! poate fi din cauza I.O.S -ului ? Multumesc.

  4. Imi pare rau dar chiar nu am cum sa te ajut, problema e de la activarea facuta de tine nu de la aplicatie. Ti-as putea recomanda sa folosesti Push Doctor 2 sau SAM insa nu functioneaza pentru toata lumea tweak-urile astea.

  5. Am primit si eu notificari pe ipad1 4.2.1 , dar la fel imi iese cand ti-e lumea mai draga. Interfata e ok dar se incarca pagina mai greu decat din safari

  6. Se incarca la fel, ti se pare ca incarca mai greu pentru ca e webview-ul ala aiurea, blame it on Apple. Cand spui ca iti iese, adica ti se inchide singura aplicatia? Ce anume faci cand se inchide?

  7. Am dat respring si vad ca nu se mai inchide. Trebuia pus un buton de back in aplicatie. Sa dai back in facebook sau in articole. Daca esti in articol mai vechi trebuie sa apesi butonul home si te aduce pe prima pagina.

  8. Salut Zaone. O intrebare am si eu. Puteti face aplicatia sa mearga si pe iOS 3.1.x? De exemplu din motive de hardware iPodTouch-ul meu nu-mi permite sa fac up-grade la un iOS de 4.0.X +. Asa ca sunt nevoit sa pastrez 3.1.3. Ma gandeam daca exista o versiune si pentru iOS-uri mai jos de 4.0

    Multumesc anticipat.

  9. In al doilea rand am implementat un nou sistem de notificari push care nu ar trebui sa va mai trimita notificarile de mai multe ori.
    Tocmai am primit 2 notificari pentru acelasi articol

  10. sal am si eu o intrebare ? e al 2 concurs la care nu găsesc unde e afișat cine a câștigat …scz ca sunt off

  11. Superb.
    Landscape mode e un super plus.
    O chestie: încercând să dau upgrade de la versiunea precedentă m-a pus să-l cumpăr !!!
    I-am dat uninstall și fresh install la noua versiune și totul a mers uns.
    Bravo zaone!

  12. Multumim, degeaba te punea sa o cumperi ca nu are pret:))
    Stiu ca butoanele pentru trimite stirea si contact sunt inversate, stim asta.
    @yoyoo29: Nu am cont inca dar imi voi cumpara.

  13. Desi ma obisnuisem cu cealalta versiune, aceasta mi se pare mai buna, merge totul la perfectie atat pe ipad2 cat si pe ipod..bravo, felicitari!!!

  14. Ce prosti sunt unii doamne. Ii mai vezi pe unii la commenturile de pe appstore ca zic ca e o aplicatie care trimite la site si ca e proasta. Ce vroiati fratilor ? Sa va dea aplicatia o viata mai buna ?

  15. Zaone, ai mai facut ceva la notificari? pt ca nu am mai primit notificari dublate de dimineata si acum imi apar si numarul de notificari pe badge-ul aplicatiei.

  16. […] Aplicatia Scoala de Soferi HD dezvoltata de catre Victor Campeanu este cea mai completa aplicatie universala pentru iOS dedicata celor care invata pentru a promova examenul pentru obtinerea carnetului de conducere si nu numai. Aplicatia contine o multitudine de chestionare cu intrebari din codul rutier, intrebari pe care probabil le veti regasi intr-o formulare asemanatoare si in fisele de examinare atunci cand sustineti examenul pentru obtinerea carnetului de conducere. Victor a fost de acord sa ofere 45 de coduri pentru utilizatorii comunitatii iDevice.ro si ii multumesc pentru acest lucru dar si pentru munca sustinuta in dezvoltarea aplicatiei iDevice.ro! […]