Mac OS X Lion ar putea fi lansat pe 14 iunie

Cei de la 9to5mac au reusit sa obtina niste informatii de la o sursa din interiorul companiei Apple care dau de inteles ca Mac OS X Lion ar putea fi lansat pe data de 14 iunie. Se pare ca in acea data Apple pregateste o schimbare in magazinele proprii, mai exact in noaptea dinspre 13 spre 14 s-ar pregati introducerea unor materiale promotionale in magazine plus scoaterea unor produse software de pe rafturi. In momentul de fata stocurile magazinelor cu pachete fizice de instalare ale Mac OS X Snow Leopard incep sa scada iar sursa lor sustine ca jumatatea lunii iunie ar putea fi un moment propice pentru lansarea noului sistem de operare.

Informatia nu este sigura deci vobim doar despre un zvon care plaseaza lansarea Mac OS X Lion inaintea termenului anuntat anterior. Se stia ca Lion va fi disponibil undeva in luna iulie si nu acum insa daca Apple va lansa Mac OS X Lion prin Mac App Store atunci este posibil ca in data de 14 iunie as aiba loc o alta lansare in magazinele Apple. Oricum ar fi, maine incepe WWDC 2011 si nu uitati ca va astept aici pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30.

6 COMENTARII

  1. Păi ce termen anunțat anterior? Apple n-a anunțat decât un preview pentru WWDC, restul anunțurilor sunt doar zvonuri. Deci e foarte posibil ca versiunea finală să apară la câteva zile după WWDC, cum s-a întâmplat și până acum.