LIVE: Conferinta Apple WWDC 2011

Diseara incepand cu ora 20:00 in Moscone West Center din San Francisco se va desfasura keynote-ul de deschidere al WWDC 2011. Steve Jobs va deschide keynote-ul, ca in fiecare an, si vom avea parte de prezentarea Mac OS X Lion, iOS 5, iCloud si poate a unui nou model de iPhone fie ca va fi vorba despre iPhone 4S sau iPhone 5. Anul trecut Apple a avut un feed LIVE de la conferinta si am putut urmari in direct tot ce se intampla acolo iar probabil anul acesta se va intampla acelasi lucru. Daca vom avea un feed LIVE vom stia abia cu cateva ore inaintea confeintei insa fiti siguri ca il veti putea urmari si de aici.

Eu va astept diseara incepand cu ora 19:30 sa discutam aici despre tot ce ne va prezenta Apple. Chat-ul de mai jos functioneaza atat de pe calculator cat si de pe iDevices deci puteti urmari discutii si participa la ele chiar de pe terminalul vostru.

Va puteti inscrie in chat pentru a fi notificati cand incep discutiile aici insa eu va voi anunta printr-un PUSH in acelasi timp asa ca va recomand sa instalati aplicatia iDevice.ro. Va astept in numar cat mai mare diseara incepand cu 19:30!

Vino sa urmaresti conferinta Apple WWDC 2011 impreuna cu cea mai mare comunitate a utilizatorilor de iDevices din Romania! Va recomand sa faceti un bookmark articolului pentru a sti unde sa intrati diseara!

 


Broadcasting Live with Ustream.TV 

 

<a href=”http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=be64883978″ _mce_href=”http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=be64883978″ >LIVE</a> 

 

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

 

Gratuit

s 

 





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: News


 

Descriere: iDevice.ro este cea mai mare comunitate a utilizatorilor de iPhone/iPad si iPod Touch din Romania.

Aici veti gasi zilnic cele mai noi stiri, cele mai noi aplicatii disponibile gratuit sau la reducere plus…

 


Dimensiunea aplicatiei este: 2.6 Mb