Video: Steve Jobs prezentand viitorul campus \”spatial\” al Apple din Cupertino

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gtuz5OmOh_M[/youtube]

Desi cu doar o zi inainte Steve Jobs era pe scena WWDC 2011 si prezenta lumii intregi iCloud, iata ca CEO-ul celor de la Apple a gasit timp si pentru a face o prezentare a modului in care Apple isi va construi noul campus din Cupertino. Prezentarea de mai sus este facuta ieri in fata consiliului orasului Cupertino unde Steve Jobs prezinta in stilul caracteristic noua cladire in care viitoarele produse Apple si versiuni ale iOS vor fi dezvoltate. Tot ce pot sa spun este WOW, daca va uitati pe la minutul 06:30 veti observa design-ului noului campus Apple pe care Steve Jobs il compara cu o nava spatiala. Steve Spune ca nu exista nici o fereastra dreapta in intreaga constructie si ca 20% din spatiul necesar constructiei va fi ocupat de verdeata.

Steve Jobs planuieste sa furnizeze energie noului campus folosind gaze naturale si se pare ca 12.000 angajati ar urma sa lucreze acolo. Lasand la o parte noul centru pe care Apple il va construi, Steve Jobs arata destul de bine, parca mai sanatos decat acum cateva luni si asta e bine, poate in curand va reveni la Apple.

12 COMENTARII

  1. zaone, nu vreau neaparat sa te corectez, dar consider ca este foarte important urmatorul aspect:

    tu ai scris ca 20% din spatiu va fi acoperit cu verdeata. de fapt, in prezent in jur de 20% din spatiu e acoperit cu verdeata, iar arhitectura noii cladiri de birouri va permite ca 80% suprafata terenului sa fie acoperita cu verdeata, copaci, natura.

  2. parca o vad pe udrea si pe boc cum inaugureaza cu surle si trambite + panglici taiate ceva minuscul pe aici pe la noi in romanica, in timp ce altii fac, cu adevarat, lucruri mari si serioase.

    iar noi, ceilalti, comentam de pe tusa…