Video: Evernote Peek – prima aplicatie care interactioneaza cu SmartCover

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vqVjruCt6yg[/youtube]

SmartCover este un accesoriu pentru iPad 2 care se ataseaza tabletei folosind o serie de magneti dar care permite totodata inchiderea ecranului tabletei folosind interactiunea dintre o serie de magneti implementat in tableta  si o serie de magneti din accesoriu. Desi Apple nu declarase la conferinta ca ar putea exista aplicatii care sa interactioneze cu husa SmartCover, iata ca Evernote a facut o noua aplicatie numita Evernote Peek care este capabila sa detecteze cand husa SmartCover deschide ecranul tabletei noastre. Aceasta versiune a aplicatiei este dedicata celor care studiaza si permite utilizatorilor sa adauge anumite indicii pentru intrebari predefinite plus anumite raspunsuri la acele intrebari. Cand ridicati partea de jos a SmartCover veti vedea indiciul, cand ridicati partea de mijloc aveti raspunsul la intrebare.

Evernote Peek is the first Smart Cover learning app. Connect Peek to your Evernote account and brush up on a language, practice for a quiz or test your trivia knowledge, all by simply peeking under the Smart Cover.

Ideea celor de la Evernote este foarte interesant si cu siguranta nu va fi ultima aplicatie de acest gen din App Store. iDevice-urile ofera dezvoltatorilor posibilitatea de a dezvolta aplicatii atat de interesante care interactioneaza nu doar cu dispozitivele in sine ci si cu accesoriile si sper ca pentru SmartCover sa apara si alte lucruri mult mult mai interesante.

 

Pretul initial:
Nume:
Evernote Peek

 

Gratuit

s 

 





Developer: Evernote
iPad Only
Categoria: Education


 

Descriere: * Evernote Peek will only work on an iPad 2 with the Apple Smart Cover *

Evernote Peek is the first app designed for the iPad 2 Smart Cover! Studying with an iPad has never been more natural. Simply peek under the cover to prepare for a quiz, practice a …


Dimensiunea aplicatiei este: 10.4 Mb