Noul sediu al companiei Apple comparat cu altele la fel de

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gtuz5OmOh_M[/youtube]

Acum cateva zile v-am prezentat proiectului noului sediul al companiei Apple din Cupertino, Californa. Multi au comparat noul sediu cu o  naveta spatiala insa in realitate va fi probabil una dintre cele mai impresionante constructii din lume la ora actuala. Noul proiect va fi aprobat fara nici o problema de membrii consiliului comunitatii Cupertino si sediul companiei Apple va fi cel mai probabil una dintre cele mai importante, daca nu chiar cea mai importanta constructie din acea zona. Avand in vedere designul dar si marimea constructiei, un american s-a gandt sa compare noul sediu din Cupertino cu alte cladiri internationale si veti vedea cat de mult se aseamana proiectul celor de la Apple cu altele finalizate deja.

6 COMENTARII

  1. Asa zic si eu ca toate cladirile de mai sus s-au luat dupa coloseum…oricum sediul apple arata cel mai bine dintre toate,dar si wimbledonul si pentagonul arata ok 😀

  2. Fascinant … Apple construiește o clădire cât Pentagonul, asta spune multe despre forța companiei. Au pornit dintr-un garaj și în puțin peste 30 de ani au ajuns la așa o dezvoltare! Thumbs up!