Vodafone dubleaza traficul de internet inclus in optiunea Internet 24H

Vodafone a anuntat astazi printr-un comunicat de presa ca se dubleaza traficul de internet inclus in optiunile Internet 24H si Internet pe Mobil 50MB disponibile pentru cartelele prepay. Optiunea Internet 24H va oferi 150 MB de trafic pentru o zi in schimbul sumei de 0.75€ iar optiunea internet pe mobil 50MB va oferi 100 MB trafic in schimbul sumei de 2€. Sincer sa fiu optiunea Internet 24H pare foarte interesanta si stiu ca in SUA la T-Mobile exista ceva asemanator care oferea trafic nelimitat pentru o intreaga zi in schimbul unei sume modice. Desigur ca aceste beneficii se aplica, dupa cum am spus mai sus, doar pentru utilizatorii de cartele preplatite.

De asemenea, utilizatorii primesc de acum trafic dublu de date inclus. Astfel, extraoptiunea Internet 24h valabila timp de o zi, va include, de acum, 150 MB, pentru 0,75 Euro credit. Mai mult, si traficul inclus pentru extraoptiunea Internet pe mobil 50 MB se dubleaza, ajungand la 100 MB, pentru 2 Euro credit.

12 COMENTARII

  1. pt noi cei cu abonament daca am semnat pe 2 ani cu 500MB asa ramane..e imposibil ca un abonat sa ramana multumit 2ani cu aceleasi optiuni.ar trebui sa ofere unele imbunatatiri periodice…nu doar la expirarea contractului cand te suna in fiecare zi si iti dau de toate..

  2. @ionut cred ca merge doar sa modifici … sa optezi pt un abonament cu un trafic mai mare … dar la vodafone nu merg apelurile voip prin 3G … treb sa mai platesti o taxa suplimentara de 3 euro pt a beneficia de apeluri voip … de aceea yo ma portez pe cosmote pe cartela frog

  3. @cosmin razvan: m-as porta si eu dar mai am 16 luni abonament de 20E de la vodafone…in fine e ok dar tre sa am tot timpul grija cu traficul si e destul de incomod…

  4. C3ch: spune-mi mie cat de multumit esti de internetul de la cosmote care il ai si daca poti descarca applicatii cu el , youtube cum functioneaza , facetime daca functioneaza prin facebreack ? Ok mersi

  5. la 3 euro nelimitat pot spune ca sunt destul de multumit,merge sa downloadezi,merge youtube,facetime nu am folosit-o niciodata ca nu am avut cu cine,viteza este una de mijloc,340kb/s prin 3g,iar pe edge undeva la jumatate.Mi se incarca destul de repede paginile,fata de internetul propriu zis pentru care altii platesc zeci de euro pe luna pentu 2 giga,eu pot spune ca sunt mai incet cu o secunda decat ei,cam asta este diferenta reala testata de mine in cateva luni….Ca sa iti faci o idee pot urmarii streamingul tv de la dolce tv pe iphone fara nici o problema.

  6. C3ch : Mersi pentru raspuns, eu am de la vodafone pe cartela 500 mega la 4 euro si a inceput sa nu imi mai ajunga ( nu downloadez jocuri sau app) de incarcat internetu nu am ce sa reprosez mai ales ca eu fac drumuri des prin tara si chiar acoperirea 3g este mare si inafara oraselor . Am sunat la cosmote si sunt cam neincrezatori la functionarea optiuni pe i4 , au zis ca imi trimit setarile sa le fac manual .

  7. voi nu ati inteles un lucru,eu nu folosesc optiune de internet de la cosmote,nici o retea de telefonie nu ofera internet nelimitat cu 3 euro,eu folosesc webnwalk-ul care este un fel de wap,se fac niste setari care cica pacaleste serverul si merge si pe iphone ca un internet de date,daca veti cere setarile de webnwalk la cosmote pentru iphone ei va vor spune ca nu exista setari pentru ca telefonul dumneavoastra este prea performant….

  8. Vreau si eu sa stiu,la Vodafone ce optiune de internet ar trebui sa aleg, cat costa.. cat trafic am inclus si ce inseamna un trafic de 500mb – luna pentru un iphone 4. La un pret decent desigur. Care ar fi cea mai frecvent ceruta extraoptiune pentru internet pe iPhone la vodafone?

  9. In legătura cu traficul. Am întâmpinat o mica problema luna aceasta. Dacă are cineva o sugestie ii multumesc. Deci : am un abonament la operatorul Cosmote cu 1,5 Gb trafic inclus lunar. iPhone-ul înregistrează acest tactic (settings/general/usage/celluAr data network). Ultima resetare a acestui trafic am făcut-o pe data de 16.04.11 iar pana astăzi imi arată 173 mb send si 1.1 Gb received. Sunand la cost control am avut o surpriza: am consumat tot traficul + 4€ cost suplimentar. Cum se poate sa imi înregistreze iPhone-ul un anumit trafic in 2 luni iar cei de la cosmote o valoare diferită?Un sfat va rog sau dacă a mai pătit cineva. Ne “fura” operatorii cand vine vorba de minute/mesaje/trafic/etc?