Video: BubbleScope aduce filmare video panoramica instanta pentru iPhone 4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oyakgkJZeWw[/youtube]

BubbleScope este un nou acesoriu pentru iPhone 4 care ne aduce posibilitatea de a face filmari video panoramice instante. Accesoriul se ataseaza la o carcasa care trebuie montata pe iPhone 4 si folosind o aplicatie speciala putem vedea in timp real imagini panoramice captate de accesoriul BubbleScope si camera terminalului nostru. Aceeasi aplicatie transforma filmele intr-un format ce poate fi redat pe calculatoarele noastre sau partajat pe retelele sociale. BubbleScope capteaza imagini la 360 de grade in jurul nostru si la 120 grade vertical deci puteti fi siguri ca surprindeti orice moment important care se desfasoara in preajma voastra.

Instant 360° imaging on a mobile phone is innovative, but what really sets the BubbleScope project apart is its supporting BubblePix App and online community – what use is it being able to take instant 360° bubbles if you can’t share them? Our BubblePix App lets you preview images before you capture them and there’s no stitching or image processing to slow things down before you can review and share them.

BubbleScope si carcasa aferenta ar urma sa coste 65£, un pret destul de piperat insa avand in vedere ca singura alternativa viabila este GoPano Micro(care nu a fost lansat inca) atunci nu prea avem de unde alege in momentul de fata. Daca va intereseaza sa achizitionati BubbleScope atunci puteti face inca de pe acum o donatie pe site-ul CrowdFunder unde dezvoltatorul proiectului BubbleScope incearca sa stranga suma de 10.000£ pentru a incepe productia unitatilor.