Preturile oficiale pentru iPad 2 in Romania, oficial inseamna mai ieftin

Ieri v-am spus ca tableta iPad 2 va fi lansata oficial in Romania prin intermediul resellerilor de produse Apple si al marilor retaileri de produse electronice. In dimineata aceasta unele dintre magazinele care urmeaza sa lanseze iPad 2 la ora 18:00 si-au actualizat oferta proprie prin includerea preturilor oficiale ale noii tablete. Am constatat cu uimire ca iPad 2 este acum mai ieftina cu aproximativ 50 – 100€ in functie de model iar cea mai ieftina tableta are pretul de pornire de 525€ TVA inclus. Sincer sa fiu sunt placut surprins de aceasta scadere a preturilor, ma asteptam ca totul sa ramana exact asa cum era inainte, insa acum putem cumpara tabletele la un pret mult mai apropiat de realitate.

Iata preturile oficiale ale iPad 2 in Romania. Acestea sunt afisate atat la eMag cat si la iStyle deci vor fi cel mai probabil preturile la care veti putea cumpara iPad 2 in orice magazin din tara.

eMag inca nu si-a actualizat preturile insa cele de mai sus vor fi disponibile pentru toate tabletele iPad 2 vandute de acum in Romania in magazinele din lista oficiala. Orange inca nu a anuntat lansarea iPad 2 in Romania, Cosmote este in aceeasi situatie insa astazi s-ar putea sa avem cateva comunicate de presa care sa anunte acest lucru.

UPDATE: Daca achizitionati o tableta iPad 3G de la eMag primiti cadou ocartela de internet Vodafone 500 MB.

15 COMENTARII

  1. am si eu o intrebare in legatura cu iPad 2 versiunea cu sim. Merg aplicatiile de navigare care merg pe iPhone si pe un iPad? cred ca raspunsul e dak are sim si retea dar nu sunt sigur de aceea intrreb pe cei care au iPad 2.

  2. @andutzu versiunea iPad 3g dispune de GPS, deci raspunsul la intrebarea ta este da, indiferent daca ai sau nu cartela bagata in aparat 😉

  3. @zaone stiu ca nu e locul potrivit dar vreau sa te intreb daca e bine sa imi iau un macbook pro acum sau sa mai astept pana lanseaza lion oficial