Rovio angajeaza unul dintre producatorii executivi ai Iron Man 2 pentru filmul Angry Birds

Magazinele tematice Angry Birds din China nu sunt singurul obiectiv al celor de la Rovio care vor face si un film bazat pe povestea celebrelor personaje din joc. Pentru a se asigura ca rezultatul final va fi demn de o nominalizare la Oscar, cei de la Rovio au angajat unul dintre producatorii executivi ai filmului Iron Man 2. David Maisel este omul de la care Rovio asteapta atat de multe si daca anul trecut lansarea filmului era doar o posibilitate, iata ca anul acesta lucrurile prind contur si sume serioase de bani vor fi investite in producerea peliculei.

I’m very honored and excited to join Rovio, and my goal is to help unleash its great potential, Rovio has already had amazing success and established a great brand with Angry Birds. The business model, intellectual properties, and the franchise potential of Angry Birds give Rovio the most exciting prospects I have seen in the entertainment business since Marvel in 2003.

Avand in vedere succesul enorm inregistrat de jocul Angry Birds la nivel mondial, un film facut pe aceleasi principii nu are cum sa fie diferit mai ales ca exista deja o baza de utilizatori care asteapta sa il vada. Pana la lansarea oficial probabil vom vedea cateva trailere si “making of’s” pentru film iar eu unul sunt foarte interesat sa vad rezultatul final.